Eski bakan CHP'den başkan adayı oldu

Eski Kültür Bakanı İstemihan Talay, CHP'den Mersin Büyükşehir Belediye başkanı aday adayı olduğunu açıkladı.

Haberler 24.09.2018 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Talay, CHP Mersin il binasnda yapt basn açklamasnda, ilin geleceini belirlemek için hep beraber yola çkmak amacyla toplandklarn söyledi.

Mersinin insanlarn gelip huzur bulduu, huzur içerisinde yaad bir kent olduunu vurgulayan Talay, Bu kenti, gelecee hogörülü bir ekilde, demokratik bir yönetim altnda, bütün vatandalarmz eit gören, hepsiyle bütünleen bir yerel yönetim anlayyla yönetmek bizim görevimiz olacaktr. dedi.

Güçlünün deil, haklnn hakkn ald, sorunlarnn çözüldüü bir yerel yönetim kuracaklarn aktaran Talay, öyle konutu:

Ben bu yola çkarken, 40 yllk birikimimi, kendi adma yaptm üretimi, adm, ismimi ve bir ölçüde hepinizin önünde erefimi ve namusumu koyarak yola çkyorum. Biz hiçbir zaman yapacaz anlay içerisinde olmuyoruz. Konutuklarmz sadece yaptklarmzn tekrardr. Geçmi zamanla konuarak gelecee k tutuyor, geleceimizi belirlemek istiyoruz.

Talay, bütün yaam, yöneticilik hayat boyunca dinleyerek örendiini, örendiklerini de yerine getirme konusunda tereddüt etmediini bildirdi.

Bize güvenin, inann. diye konuan Talay, Biz bugün ne söylediysek yarn onu da gerçekletirecek hem birikime hem inanca hem de tecrübeye sahibiz. dedi.

Talayn bakan aday adayl açklamasna çok sayda partili destek verdi.

Ana Sayfaya Git