Eski vekile boşanma!

Eski Vekil Yazıcoğlu’nun eşi boşanma davası açarken "3 kadınla ilişkisi var" suçlamasında bulundu.

Haberler 03.05.2021 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partiden 2002-2007 tarihleri arasnda Diyarbakr milletvekili olarak Meclise giren ve halen Ankarada yaayan rfan Rza Yazcolunun 33 yllk ei Seza Yazcolu boanma davas açt. Dava dosyas eski vekil Yazcolu hakknda çarpc iddialar gündeme getirdi. Eczac Seza Yazcolu, einin 3 ayr kadn ile ilikisi olduunu, bunlardan çocuklarnn bulunduunu örendiini belirtti.

CNSEL VE PSKOLOJK DDET

Ankara 17. Aile Mahkemesinde görülen dava dilekçesinde eski vekilin iliki yaad kadnlardan birinin eski AK Parti Kadn Kollar Bakan, dierinin eski TBMM Bakannn yeeni, üçüncüsünün de TBMMde sekreter olduu iddia edildi. Dilekçede, rfan Rza Yazcolunun ilikisi olduu kadnlara kafe, restoran açp, ev ve araba ald öne sürülürken, eini 500 bin lira borçlandrd, cinsel ve psikolojik iddet uygulad anlatld.

SPAR HATTINI KAPATTIRDI

Yazcolunun, pandemi nedeniyle sadece paket servis veren restoran iletmecisi olan olunun sipari hattn kapattrd, tp fakültesi 1. snf örencisi olan en küçük oluna destek vermedii belirtildi. Dava dilekçesinde ayrca Rza Yazcolunun, aile konutunu ipotek gösterebilmek için einin imzasn taklit ederek kredi çektiine de yer verildi.

10 MLYON LRALIK TAZMNAT

rfan Rza Yazcolunun, Seza Yazcoluna 10 milyon lira maddi 10 milyon lira manevi tazminat ile dava sonuçlanncaya kadar aylk 15 bin lira tedbir nafakas ödemesi, Sena Yazcolu ve çocuklarna yaklamamas için 6 ay boyunca uzaklatrma ve kstlama eklinde tedbir karar verilmesi talep edildi. Bu arada, Rza Yazcolunun, üç çocuu hakknda kendisini tehdit ettii iddiasyla ikyetçi olduu ileri sürüldü.

Ana Sayfaya Git