Fatih Erbakan: Gündemimizde ittifak yok

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bütün ülkeyi kucaklayıcı bir 'Milli Görüş' politikası güdeceklerini belirterek, "Şu an için gündemimizde herhangi bir ittifak yok. Ancak bu kimseyle asla bir ittifak içerisine girmeyeceğimiz anlamına da gelmiyor" dedi.

Haberler 27.12.2021 - 10:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniden Refah Partisi Genel Bakan Fatih Erbakan, partisinin merkez Kayapnar lçe kongresi için önceki gün Diyarbakra geldi.

KONGRE ÖNCES BULUMA

Erbakan, basn mensuplaryla bulutu. Dr. Fatih Erbakan, Diyarbakra kardelik, bar bilinciyle, her rk ve kesimden insan kucaklama akyla, heyecanyla geldiklerini ifade etti. Açkladklar hedeflere hep birlikte en ksa zamanda ulaacaklarn umduklarn belirten Erbakan, Bölgedeki ve tüm Türkiyedeki insanmz saadete ve selamete biran evvel eriir, Yeniden Refah Partimizin çalmalar da inallah bu hedefe ulamada vesile olur dedi.

Erbakan, açklamalarnn ardndan esnaf ve kanat önderleriyle bir araya geldi, akabinde kongre merkezine geçti.

KONGREDEN MESAJLAR

Konuan Erbakan, referans ile geldiklerini belirterek 50 senelik Milli Görü referansmz ile geliyoruz. 1974 ve 1976daki koalisyon hükümetlerinde de 54üncü hükümette de efsane hizmetler, 1989 ve 1994teki belediyecilik hizmetleri ve Milli Görü ruhuyla yaplan hizmetler; bunlar Milli Görü ruhunun birer eseridir. ahslarn bir kerametinin olduundan deil. Ayn ahslar sonradan Milli Görüten uzaklatlar, ayn hizmeti yapamadlar diye konutu.
ERBAKAN BNGÖL KONUMASI LE CEZA ALDI
Necmettin Erbakann 40 senelik mücadelesi boyunca ayrm yapmadn, bütün memleketlere ayn hizmeti götürdüünü söyleyen Erbakan, Kürt kardelerimizin haklarn savunmak için yapm olduu Bingöl konumas nedeniyle ceza ald. O nedenle Yeniden Refah Partisi. Bizleri i bitirme belgesi olmayanlarla lütfen kartrmayn. Bir de tabii i bitirme belgesi olmayanlarn yannda i batran belgesi olanlar var. Bunlar da daha önce gelmiler, denenmiler, bakanlk yapmlar, babakanlk yapmlar ama adaleti tesis edememiler. 50 yl boyunca yaplan hizmetlerin güvencesiyle geliyoruz ifadelerini kulland.
TEK BAINA YOLA çIKMAYI DÜÜNÜYORUZ
Gündemlerinde ittifak olmadn dile getiren Erbakan, unlar söyledi:
Ancak bu kimseyle asla bir ittifak içerisine girmeyeceimiz anlamna da gelmiyor. Seçime 34 ay kala Türkiyenin o anki durumunu göz önüne alarak, ona göre bir karar alacaz. Tek bana yola çkmay düünüyoruz. nallah milletimizin teveccühüyle bunu baarmak bizlere nasip olur. Babakan hocamzn Diyarbakrn nüfusu 90 bin, 100 bin iken kurduu TEMSANda 10 bin kii istihdam ediliyordu. Bugün orada 60 kii çalyor. ktidara gelmemiz halinde TEMSAN yeniden faaliyete geçireceiz ve o eski iler haline dönütüreceiz.

Ana Sayfaya Git