FETÖ hücrelerini söküp atacağız!

Beştepe'de şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “FETÖ'nün arkasından gelenler bitmez ama onların girdiği her hücreyi söküp atacağız” dedi.

Haberler 16.07.2018 - 10:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Betepede düzenlenen törende ehit yaknlar ve gazileri arlayan Bakan Erdoan, Son yllarda terörle mücadele stratejimizi deitirdik. Sivri sineklerle uramak yerine batakl kurutuyoruz dedi.

Sahada mesafe kat ettikçe yllarca ülkemize kuru tehdt savuranlarn gerçek yüzlerini görme frsat bulduk diyen Erdoan u ifadeleri kulland: Bundan sonra iimiz daha kola. Artk daha fazla imkana sahibiz. Yeni yönetim sistemimizle Türkiyeyi istedikleri gibi yönlendirmek isteyenlerin bir kzlarn daha ellerinden aldk ifadelerini kulland. Bakan Erdoan konumasna öyle devam etti:

GAVUR ANKARAYI BOMBALIYORMU DAYANIN GELYORUZ?

Sizlere 15 Temmuz gecesi yaanan bir hadiseyi anlatmak istiyorum. Adanal vatandalar Ankaral bir hemehrilerini aryorlar. Diyorlar ki gavur Ankaray bombalyormu dayann geliyoruz. Düman çanakkaleye dayandnda da böyle davranmlard. Evet milletimiz darbe giriiminin gerisindeki silüeti resmetmi ve hemen tavrn almtr.

FETÖNÜN ARKASINDAN GELENLER BTMEZ

çkardmz dersler nda kendimize daha aydnlk bir gelecek kurmak için daha çok çalacaz. FETÖnün arkasndan gelenler bitmez. Onlarn girdii bütün hücreleri kefederek söküp atacaz. Durmak yok, yola devam edeceiz. 15 Temmuzu unutturmayacaz, unutmayacaz. Ecdadmzdan tevazur ettiimiz ekilde özgürlüümüzün kymetini daha çok bileceiz. Daha kararl hareket edeceiz.

KAZANDIKLARIMIZI MASADA TEHLKEYE ATMAMAKTA KARARLIYIZ

Milletimiz asrlardr sahada kanyla, canyla ve bileinin hakkyla kazandklarn masada söz oyunlaryla, diplomasi tuzaklaryla, gafletle ve hatta ihanetle kaybetmekten bkp usanmtr. Biz kaybetmeyeceiz. ehitlerimizin kanlar, gazilerimizin fedakarl ve bu yola ba koymu milyonlarn mücadelesi uruna kazandklarmz masada tehlikeye atmamakta kararlyz. nallah 2023 hedeflerine ulatmzda her ey çok daha farkl hale gelecek.

BZE DORU ATILAN HER ADIMA FAZLASIYLA KARILIK VERYORUZ

Ülke ve millet olarak bu mücadeleyi hep inancmzla, davamzla yürüttük. 15 Temmuz gecesi milletimizin sergiledii kahramanln srrn kefetmek isteyen, asrlardr süregelen bu büyük mücadeleye bakmaldr. Dünyann yükselen güçleri ile en geni ibirlii zemini kurmaya çalyoruz. Bize doru atlan her adma fazlasyla karlk veriyoruz.

ONLARA YAPILAN HER YANLII AHSIMA YAPILMI SAYARIM

Hiçbir kiisel husumet böyle bir alçakl mazur gösteremez. Böyle bir davran içine girenler karlarnda önce bizi bulurlar. Her gazi benim öz kardeim mesafesidir. Onlara yaplan her yanl ahsma yaplm sayarm ona göre davrann.

Cumhurbakan Erdoan, Betepedeki konumasn Arif Nihat Asyann Biz ksk sesleriz iiriyle bitirdi.

Ana Sayfaya Git