FETÖ'nün ABD ile yazışmasını Ruslar yayınladı

ABD Başkan adayı Hillary Clinton'ın yardımcısının e-postalarından Fethullah Gülen ve Ekmeleddin İhsanoğlu çıktı...

Haberler 27.07.2016 - 10:54 Son Güncelleme : 27.07.2016 - 10:54

ABD Başkanlık seçimlerinde başkanlık yolunda emin adımlarla ilerleyen Hillary Clintonın yardımcısının e-postalarından Fethullah Gülen ve Ekmeleddin İhsanoğlu çıktı.

FETÖ, OBAMAYI EKMELEDDİNLE BULUŞTURMAK İSTEDİ

Ortaya saçılan Demokrat Partinin maillerinden, FETÖnün Obama ile İhsanoğlunu biraraya getirmek için çalıştığı anlaşılıyor.

Judicial Watchın ortaya çıkardığı e-posta trafiğinde FETÖden Gökhan Özkökün dönemin Dışişleri Bakanı Hillary Clintonın yardımcısı Huma Abidine attığı mail dikkat çekiyor.

15 DAKİKA BİLE OLSA OBAMA İLE GÖRÜŞTÜRMELİYİZ

1 Nisan 2009 tarihli mailde FETÖcü Özkök, İhsanoğlu için aracılık yapıyor. Özkök attığı e-postada Huma Abidin aracılığıyla Clintona bir mesaj gönderiyor. Clintonun Obama ile İhsanoğlu arasında arasında olacak görüşmeye aracılık etmesi isteniyor. Bunun Obamanın Türkiye ziyaretinde 15 dakikalığına da olsa gerçekleşmesi isteniyor.

EKMELEDDİN İçİN NEDEN KULİS YAPTILAR?

O dönem henüz İslam Konferansı Örgütü Genel Sekreteri olan Ekmeleddin İhsanoğlunun Obama ile görüşmesi için FETÖnün neden kulis yaptığı ise merak konusu.

CLİNTONUN YARDIMCISINA GÖNDERİLEN E-MAİL

Clintonın yardımcısına gönderilen e-postada şunlar yazıyor: Sevgili Huma, Başkan Obamanın, Türkiye ziyaretinde 15 dakika da olsa İslam Konferansı Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğluyla görüşebilirse; harika olacağını lütfen Hillary Clintona anlatın. İslamoğlu hakkındaki bilgiyi aşağıda Wikipediden yapılan alıntıda bulabilirsiniz.

Gökhan Özkök, ABDde FETÖye bağlı Türk Kültür Merkezinin Başkanı olan Recep Özkan ile ABDde FETÖ için lobi yapıyor. Recep Özkan, 2015 de Clintona 1 milyon dolar bağış yapmasıyla adını duyurmuştu. Gökhan Özkök ise Clintonı desteklemek için kurulan bir vakfın finansal başkanı olarak da görev yaptı. Gazete haberinde Clinton ve diğer politikacılara yapılan bağışların, FETÖye Amerikada politik destek sağlama amaçlı olduğunu yazdı.

E-postaları yayınlayan Judicial Watch, herhangi bir siyasi parti destekçisi olmayan izleme örgütü. Örgüt, 1994 yılında avukat Larry Klayman tarafından kuruldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır