Gelecek Partisi Sur kongresini yaptı

Gelecek Partisi Sur 1.Olağan İlçe Kongresi yapıldı. Kongre sonucunda Sur İlçe Başkanı Bayram Geze oldu.

Haberler 17.08.2020 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Seçim hazrlklarn sürdüren Gelecek Partisi lçe kongrelerini yapmaya devam ediyor. Sur 1inci Olaan lçe Kongresi Kadir Budakn divan bakanlnda yapld. Sur ilçesinde bir restoranda düzenlenen kongerede tek liste halinde gidilen seçimde konuan Geze, Büyük aclar ve ekonomik skntlar içinde olan vatandalarmza ses olmaya, derman olmaya adayz. Bu nedenle yükümüz ve sorumluluklarmz büyüktür dedi.

DERMAN OLMAYA ADAYIZ

Diyarbakrn sorunlarna çözüm bulacaklarn belirten Geze, Sur gibi kadim yerde parti çalmas yapmak büyük bir hassasiyet gerektiriyor, empati gerektiriyor, tarih bilinci gerektiriyor. Vicdan ve akl gerektiriyor. Bu nedenle büyük bir hassasiyet içinde çalmalarmz sürdürdük ve bugün kongremizi yapabilir duruma geldik. Büyük aclar ve ekonomik skntlar içinde olan vatandalarmza ses olmaya, derman olmaya adayz. Bu nedenle yükümüz ve sorumluluklarmz büyüktür. Büyük bir özveriyle kongreden sonra çalmalarmz yürüteceimizden kimsenin üphesi olmasn. Büyük aclarn ykmlarn yaand bir bölgede çalma yürütmek kolay deil. Biz bu bilinçle kentimizin daha yaanabilir, daha huzurlu ve bar içinde olmas için bütün imknlarmzla çalacaz. Ülkenin ve bölgemizin sorunlarnn banda isizlik, terör ve Kürt sorunu gelmektedir. sizliin giderilmesi, eit ve adil bir gelir dalm, terörden kaynakl yaanan aclarn yaralarn sarmak ve aclarn bir daha tekrar edilmemesi için Kürt sorununun demokratik ve yasal çözümü için iktidar olmaya adayz dedi.

ÜLKE EKONOMS BATTI

Mevcut iktidarn ekonomide baarsz olduunun ifade eden Gelecek Partisi Diyarbakr l Bakan Yardmcs Mehmet Ali Elbey ise öyle konutu:

Gelecek ancak bizimle güzel olacak. Gelecek huzur ve güven içinde olacaktr. Mevcut yönetim ülkemizi de ülke ekonomisini de deyim yerindeyse batrmtr. Bu nedenle ülkemizin yeni bir oluuma ihtiyac zorunlu olarak domutur. Bu oluum da bizimle gerçekleecektir. Bizler yani Gelecek Partili neferler olarak Türkiyenin kalknmasna öncü, lider ve iktidar olacaz. Halkn teveccühü il mevcut ülkemizin sorunlar, Kürt sorunu, kayyumlar, adil yarglanma, isizlik, gelecek kaygs, kalknma, ekonomi, üretim, d politika gibi birçok sorunla kar karyayz. Bunlar Davutolu ve sizlerin desteiyle hep birlikte Türkiyenin geleceini ina edeceiz.

Ana Sayfaya Git