Gelecek Partisi'nden 'üçüncü ittifak' iddialarına yanıt

Cumhuriyet gazetesinin, Davutoğlu'nun DEVA Partisi lideri Babacan ile İYİ Parti lideri Akşener ile birlikte üçüncü bir ittifak istediği iddiasına Gelecek Partisi'nden yanıt geldi.

Haberler 29.01.2022 - 01:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gelecek Partisi Genel Bakan Prof. Dr. Ahmet Davutolu, liderlerle görümelerine hz kesmeden devam ediyor. Youn görüme trafii Ankara kulislerini hareketlendirirken, son Davutolu-Babacan görümesi sonras Cumhuriyet gazetesi bir iddia ortaya att.

Cumhuriyet, Davutolunun Babacan ve Akener ile birlikte üçüncü bir ittifak kurmak istediini iddia etti. Haberde, Ahmet Davutolunun, Ali Babacan ile görümesinin ardndan yapt açklamann perde arkasnda üçüncü ittifak aray olduu ortaya çkt. Davutolunun, Y Partiyi de yanna alarak Milletten bamsz üçüncü bir ittifak kurmak istedii belirtildi ifadelerine yer verildi.

GELECEK PARTSNDEN YANIT: GERçEKLKTEN UZAKTIR

Cumhuriyetin iddiasna yant ise Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcandan geldi. Özcan, iddialar yalanlarken, u ifadeleri kulland:

Son günlerde Sn.Genel Bakanmzn yürüttüü siyasi görümelerle ilgili olarak yaylan baz kulis haberleri gerçeklikten uzaktr.

Samimiyetle ülkemizin içinde bulunduu durumdan çk yönünde ortak bir tavr için çaba sarfedilmektedir.

Ana Sayfaya Git