Gençler Deizm'e Yöneliyorlar!?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti grup toplantısının bitiminde Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ı yanına çağırması merak konusu olmuştu. Erdoğan'ın Yılmaz'dan son dönemde sıkça konuşulan 'deizm' tartışmaları hakkında bilgi aldı.

Haberler 11.04.2018 - 10:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Erdoan, AK Parti Grup Toplantsnda yapt konumasna ksa bir süreliine ara vererek Milli Eitim Bakan smet Ylmaz yanna çard. Bakan Ylmaz ile bir süre konuan Erdoan daha sonra konumasn tamamlad. Daha önceki grup toplantlarnda çeitli defalar Bakanlara anlk talimatlar veren Cumhurbakan ilk kez konumasna ara vererek bir Bakan yanna çarmas merak konusu oldu.

BEKLENMEDK HAMLE

Cumhurbakan ve AK Parti Genel Bakan Recep Tayyip Erdoann, partisinin Meclis Grup Toplantsndaki konumas srasnda Milli Eitim Bakan smet Ylmaz yanna çarmas dikkati çekti.

Konumasnn sonlarna doru smet Bey, bir dakika sizi buraya alaym diyen Cumhurbakan, konumasna ara vererek Bakan Ylmaz ile ksa bir süre konutu.

GENçLER DEZME KAYIYOR

Mikrofonlarn ses almamasndan dolay konunun ne olduu tam anlalamazken Ylmazn Erdoana Üç sivil toplum örgütünün yapt bir aratrma. Gençlerimizin deizm ile ilgili bir düüncesi var diye. dedii duyuldu.

ÖZELE GRMEYN

Grup toplantsnn ardndan basn mensuplarnn sorularn yantlayan Erdoan, Milli Eitim Bakan smet Ylmaz yanna çarmasnn sorulmas üzerine, Özele girmeyin, genelde kaln cevabn verdi.

ERDOANIN SORDUU DEZM ARATIRMASI

KDAM Eitim Dernei ve Uluslararas Öncü Eitimciler Dernei tarafndan Konya l Milli Eitim Müdürlüünün destekleriyle düzenlenen Gençlik ve nanç konulu çaltayda u sonuca varlmt:

tikad anlamda sorunlar olan gençlerde özellikle deizm -yani Allahn hayata müdahalesini reddetmek- inanc ön plana çkmakta, ateizm bu balamda daha geride kalmaktadr.

Ana Sayfaya Git