Gökçek'ten iddia Arınç'tan yanıt

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, katıldığı bir programda çarpıcı bir iddiada bulundu. "Gezi döneminin ardından Bülent Arınç'ı Başbakan" yapacaklardı diyen Melih Gökçek, "Recep Tayyip Erdoğan Gezi olaylarında yurtdışından geldiği zaman düşürülmüş ve bitmiş olacaktı" dedi.

Haberler 16.03.2017 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bülent Arnç ise Gökçekin bu iddiasna sosyal medya hesabndan yant verdi. Arnç, Melih Gökçek, uzun bir aradan sonra ahlak d bir yalana ve iftiraya bavurdu. Belli ki bir sknts var ve hedef artmak istiyor dedi.

HABER MERKEZ

Ankara Büyükehir Belediye Bakan Melih Gökçek, katld bir TV programnda çarpc bir iddiada bulundu. lk defa söylüyorum bunu, yarn da manet olacak her yerde diyen Gökçek, Recep Tayyip Erdoan Gezi olaylarnda yurtdndan geldii zaman düürülmü ve bitmi olacakt. Partinin içinde FETÖcü milletvekilleri hazrd ve bir FETÖcünün lafdr, Hüseyin Gülercenin bizzat kendisine söylenmitir, Bülent Arnç Babakan olacakt. O tarihte hazrlanm ve bitmiti. Bülent Arnç, imdi buna evet der, hayr der onu bilemem ama ben bundan yüzde yüz eminim. AK Parti iktidarna yeni bir ekil vereceklerdi. Bu uluslararas bir operasyon, Recep Tayyip Erdoan uzaklatrma operasyonu ifadelerini kulland.

ARINçTAN YANIT GELD

Gökçekin söylediklerine Bülent Arnç Twitter hesabndan yant verdi. Arnç yantnda u ifadeleri kulland: Melih Gökçek, uzun bir aradan sonra ahlak d bir yalana ve iftiraya bavurdu. Belli ki bir sknts var ve hedef artmak istiyor. Bir Hint Atasözünde denir ki: Eer birileri oturduu koltuktan kalkmakta sknt yayorsa kesinlikle altn kirletmitir. Melih Gökçekin hezeyanlarn bu açdan deerlendirmek ve ciddiye almamak gerek. Artk siyasetin komedi unsuru olmutur. Gülüp geçin... .Melih Gökçek Devam edebildiin kadar et mantn her sahada uygulay yalana, iftiraya, çirkeflie de devam edebildii kadar ediyor. Ülkemizin; üç harfli belediye bakannn komikliklerinden ve üstündeki oklarn hedefini artma çabalarndan daha önemli meseleleri var.

Ana Sayfaya Git