Gözünüze dizinize dursun!

Erdoğan, "Üreten ekonomi yok diyenler gözünüze, dizinize dursun" ifadelerini kullandı.

Haberler 16.04.2018 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaolunun ktidara geldiimizde Türkiyede yaplan yatrmlar durduracaz. Niye, çünkü üretime dayal yatrm yok sözlerine Cumhurbakan Erdoandan yant geldi.

Cumhurbakan Erdoan, Üreten ekonomi yok diyenler gözünüze, dizinize dursun ifadelerini kulland. Cumhurbakan ve AKP Genel Bakan Recep Tayyip Erdoan, AK Parti Maltepe lçe 6. Olaan Kongresinde konutu. Erdoann açklamalarndan satr balar öyle:

ÜRETEN EKONOM YOK DYENLER GÖZÜNÜZE, DZNZE DURSUN

imdi birileri diyor ki, biz yatrmlar durduracaz. Niyeymi, yatrmlar üretmiyormu. Göreve geldiimizde 36 milyar dolar ihracat vard, imdi 160 milyar dolar. Savunma sanayimizde kendimizi savunacak silahlara sahibiz. Bunlar kolay olmad. Bunlar üreten bir Türkiye var. Bunlar nereye koyacaksn? Frat Kalkannda, Afrinde bunlarla bu mücadeleyi kazandk. Afrinde etkisiz hale getirilen terörist says 4 bin 200e yaklat. Bu mücadeleyi bunlarla yapyoruz.

Üreten ekonomi yok diyenler gözünüze, dizinize dursun. Üreten ekonomi olmasa sen IMFye borcu ödeyebilir miydin? çalyoruz ya, Bay Kemal çal senin de olsun.

ORAYA BR TEK BAY KEMAL GELMEZ

Ankaraya geleceiz diyen vatandalara yant veren Erdoan, Tabii ki gelin, oras milletin evi. Arkadalarm sizi bütün Külliyede gezdirecekler. Oraya bir tek Bay Kemal gelmez. Sizlere kapmz sonuna kadar açk dedi.

PENSLVANYADAK SEN DE GELECEKSN

FETÖcüleri Kosovadan, Gabondan aldk geldik. Pensilvanyadaki sen de geleceksin. Biz ölürsek burada öleceiz. 15 Temmuz gecesi birileri bize Ben sizi Rodosa götürebilirim dedi, dedim ki hayr. Uçaa bindik doru son ana kadar pilot nereye gideceimizi bilmiyordu, dedim ki stanbul. F-16lar, helikopterler üzerimizdeydi.

MALTEPE REFERANDUMDA SINIFTA KALDI

Maltepe referandumda yüzde 37lik oranla maalesef snfta kald. Maltepede en azndan sonuç tam tersi olmalyd. Hep ne dedik, ak ile çalan yorulmaz dedik. AK Parti olarak Maltepede geçmite belediye bakanl kazanm partiyiz. Bu sonuç bize yakmad.

Maramaya binmeyen var m? Nasl güzel deil mi? Bay Kemal binmemitir. Avrasya Tünelini niye yaptk. Dedemiz Fatih gemileri karadan yürüttü, biz de arabalar denizin altndan geçiririz dedik. Yavuz Sultan Selim Köprüsünü yaptk.

Ana Sayfaya Git