Gözyaşlarına boğuldu

İLKOKUL 4. Sınıf öğrencisi Efsa Çağlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşebilmek için gözyaşı döktü. Efsa Çağlı," Cumhurbaşkanımızı uzun zamandır görmüyordum.

Haberler 29.05.2017 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Onun yanna gitmeye çalyordum. Kimse beni oraya çkartmaya yardm etmiyordu. Bugün beni oraya çkarttlar. çok seviyorum bu yüzden alyorum. Cumhurbakan bir daha alamam istedi. Bana gülmek yaktn söyledi. Ben de onu çok sevdiimi söyledim. Bana satranç hediye etti dedi.

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Ensar Vakfnn Haliç Kongre Merkezinde düzenledii 38. Genel Kuruluna katld. Burada Erdoana, 15 Temmuzda darbe giriiminden hemen önce Marmariste torunu Ahmet Akif Albayraka Kuran- Kerim eitimi verirken çekilen fotorafnn, resmi hediye edildi.

UNUTMAK Hç MÜMKÜN DEL

Cumhurbakan Erdoan tabyolu aldktan sonra, Bunu bir gencimiz yapm. Bundan dolay tabi kendisine çok çok teekkür ediyorum. Bunu unutmak hiç mümkün deil. Diyodum ki; her akam bana bir sayfa Kuran- Kerim okuyacaksn. Bu darbenin olduu gece. O gece onu çalyorduk. Nasl olduysa o da medyaya dümü dedi.

ERDOAN, çALIYA SOHBET ETT, HEDYE VERD

Öte yandan kongre merkezinde Cumhurbakan Erdoan, lkokul 4. Snf örencisi Efsa çal da bir süre sohbet etti. Gazetecilerin Neden alyorsun? sorular üzerine çal, Cumhurbakanmz uzun zamandr görmüyordum. Onun yanna gitmeye çalyordum. Kimse beni oraya çkartmaya yardm etmiyordu. Bugün beni oraya çkarttlar. çok seviyorum bu yüzden alyorum. Cumhurbakan bir daha alamam istedi. Bana gülmek yaktn söyledi. Ben de onu çok sevdiimi söyledim. Bana satranç hediye etti diye konutu.

Ana Sayfaya Git