Hainler onları parlatıyorlar!

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu “İYİ Parti bir projedir ve hainler bunları parlatmaya çalışıyor”

Haberler 06.11.2017 - 08:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr l Danma Meclisi Toplants yapld. Merkez Kayapnar ilçesindeki Cegerxwin Kültür Merkezinde yaplan toplantya, AK Parti MKYK üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Ylmaz, Diyarbakr milletvekilleri Galip Ensariolu ve Ebubekir Bal, l Bakan Muhammed Dara Akar, Balar lçe Bakan Erkan Gezer, çüngü Belediye Bakan Zübeyir Arslanca ve partililer katld.

Toplantda konuan AK Parti Diyarbakr Milletvekili Galip Ensariolu, Y Partinin proje olduunu belirterek, Geçmite kaset kumpas ile Klçdarolunu proje olarak sahneye sundular ama Klçdarolu görevini yerine getiremedi. çünkü kapasitesi buna müsait deil. çünkü Recep Tayyip Erdoana ve bu millete kar rolünü oynayacak kapasitesi yoktu. Arkasndaki güçler de bakt ki bununla bu ii yapamazlar imdi yeni bir proje var u anda. Y Parti, Meral Akener. Nereden geldi bu kadn? 28 ubatta direnememi, çekmi gitmi. Vesayet odaklarna yenik dümü, sonra MHPde siyaset yapm, Meclis Bakan Vekillii yapm. Öyle bir cilalayp parlatyorlar ki sanki Türkiye yeni bir ey bulmu. Sanki Türkiyeyi kurtaracak bir kadn. Sanki Türk siyaset sahnesine yeni girmi. MHPnin, Y Partideki siyasetçilerle ve genel bakanyla birlikte en son seçimde bunlar varken ald oy oran yüzde 13. Bunlar yeni falan deil. Bunlar eskimi. Bir projedir bu ve bu projeyi destekleyen içerideki hainler de bunlar parlatmaya çalyor. Kimse bu oyuna gelmesin. Bu projelerin hiçbiri tutmayacak. Yeter ki bu millet bizimle olsun dedi.

Büyük baar elde edeceiz

AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammed Dara Akar ise 2019 yerel seçimleri yaklarken bütün tekilatlarn bir ruh cokusu içerisinde sahada olduunu ifade ederek, unlar kaydetti:

Diyarbakr çok önemli bir yer ve 2019da inallah hem yerel belediyecilik hem genel seçimlerde Diyarbakra yakacak ekilde çok büyük bir baary elde edeceiz. Bu danma meclisleri 2019a doru giderken kendimizi aynada izlediimiz, dertletiimiz, eksiklerimizi görmeye imkan bulduumuz toplantlarmzdr. Bunlar daha fazla yaygnlatracaz. En ücra yerde bile bu çalmalar toplantlar daha sk ve daha güçlü hale getireceiz. Bütün birimleri harekete geçirmemiz lazm. çünkü Diyarbakrn bize ihtiyac var. PKK terör örgütünün oluturmu olduu tahribat AK Parti hükümeti giderdi. Uyumlu bir ekilde halkn derdine deva olmamz lazm. Halka gideceiz ki halk da bize koup gelsin.

Ana Sayfaya Git