Hakkari’de Cumhurbaşkanı Erdoğan için hazırlık

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın, 23 Aralık Cumartesi günü Hakkari'de katılacağı partisinin 6'ncı Olağan İl Kongresi öncesi hazırlıklar sürüyor. Kentte faaliyet gösteren 10 sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcisi, esnafı dolaşarak mitinge ve kongreye davet etti.

Haberler 22.12.2017 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hakkari Baro Bakan Zeydin Kaya, Bizler bugün sivil toplum kuruluu temsilcileri ve kanaat önderlerimizle birlikte, esnafmz ziyaret edip, Cumhurbakanmz karlamaya ve kongreye katlmaya davet ediyoruz. Mitinge ve kongreye bütün esnafmz bütün Hakkarili kadnlarmz, gençlerimizi davet ediyoruz dedi.

Hakkarinin il statüsünden ilçeye dönümemesi gerektiini de vurgulayan Baro Bakan Kaya, Bilindii üzere iki yldr Hakkarinin il statüsünden ilçeye dönütürülmesi meselesi gündemdedir. Hakkari, kadim bir kenttir. 81 yllk Türkiye Cumhuriyetinin bir kentidir. 1000 yllk bir tarihi geçmii olan bir kentin ilçe yaplmamas gerekir. Dolaysyla Sayn Cumhurbakanmza, medeniyet kentinin, bu tarihi kültürün güzelliklerini misafirperverliimizi göstererek ehrimizin ayn ekilde il olarak devam etmesini inallah göstereceiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git