HDP benim ruhumdur

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, ayrı parti kuracağı iddialarının doğru olmadığı belirtti. Demirtaş, "HDP benim için sadece bir parti değildir. HDP benim ruhumdur. Böyle yalanlara gülüp geçmek lazım" dedi.

Haberler 11.09.2020 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edirne Cezaevinde bulunan eski HDP E Genel Bakan Selahattin Demirta, ei Baak Demirtala görütü.

Twitter hesabndan açklama yapan Baak Demirta, Selahattin Demirtan ayr parti kuraca iddialarn yalanladn belirtti. Demirta, paylamnda Hakknda çkarlan yalan haberleri de konutuk. Parti kuracana eklindeki yalanlar için, bir kesimin ve provokatörlerin inanmasn anlayabilirim dedi. çünkü onlarn hayal dünyasnda böyle bir ey olabilir ifadelerine yer verdi.

HDP BENM RUHUMDUR

Selahattin Demirtan Akl banda insanlar böyle bir yalan ciddiye alrsa üzülürüm dediini aktaran Demirta, öyle devam etti:

Böyle bir yalana inananlar olursa onun darda ve içeride yürüttüü mücadeleyi gerçekten de anlayamamlar demektir. Selahattin, HDP benim için sadece bir parti deildir. HDPnin ilkeleri, deerleri, mücadelesi benim yaammdr. HDP benim ruhumdur. dedi. Selahattinin halkmza da bir mesaj var. Halkmzn, ayr bir parti kuraca eklindeki böyle basit yalanlara zaten inanmadn biliyor. Böyle yalanlara gülüp geçmek lazm dedi. Herkese selamlarn ve sevgilerini gönderdi.

Ana Sayfaya Git