HDP ve PKK birdir

Diyarbakır'da, 9 yıl önce, 15 yaşındayken kaçırılan kızı Zübeyde için evlat nöbetini sürdüren Esmer Koç, "HDP bizim çocuklarımızı dağa götürüyor. Televizyonlarda çıktı. HDP milletvekiliyle PKK'lı kol kola, yan yana fotoğraf çekiyor. Dünya alem bilsin, biz hep diyoruz PKK- HDP birdir" dedi.

Haberler 12.01.2022 - 11:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda çocuklar PKK tarafndan kaçrlan 252 ailenin HDP l Bakanl binas önündeki evlat nöbeti, 863üncü günde de sürdü. 3 Eylül 2019da balayan nöbetin ardndan Hacire Akar ile birlikte çocuklarna kavuan aile says 33 oldu.

2013te 15 yandayken kaçrlan kz Zübeyde için Hakkarinin emdinli ilçesinden gelerek, evlat nöbetini sürdüren Esmer Koç, HDP-PKK ilikisinin HDPli Milletvekili Semra Güzel ile öldürülen teröristin beraber çektirdii fotoraf ile ortaya çktn söyledi.

PKK VE HDP BRDR

Kzn almadan eylemine de son vermeyeceini belirten Koç, Aramadmz, sormadmz kap kalmad. Hala kzmdan haber yoktur. Öldü mü kald m? Bilmiyorum. Ben HDP-PKKdan kzm istiyorum. Benim kzm versinler, benim kzm hasta bir kzdr. Benim kzm daa giden bir kz deildir. Benim kzm silah alan bir kz deildir. Artk kzm bana versinler, artk yeter. 8 senedir cierimi yaktlar. Dünya alem bilsin, biz hep diyoruz PKK- HDP birdir. HDP bizim çocuklarmz daa götürüyor ama millet bize inanmyor. Her ey ortaya çkyor. Görmüyor musunuz? Televizyonlara çkt. HDP milletvekiliyle PKKl kol kola, yan yana fotoraf çekiyor. HDP, PKK kamplarna gidiyor. çünkü birdir. Bizim çocuklarmz da HDP götürmü, PKKya teslim etmi. Biz de HDPden çocuklarmz istiyoruz. HDP bizim çocuklarmz getirmedii sürece biz il binas önünden gitmiyoruz. HDP ne ise PKK odur. PKK neyse HDP odur. HDP, PKKdan güç alyor. PKK da HDPden güç alyor. Kzm beni görüyorsan kaç gel, devletine teslim ol ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git