Hepsini tek tek yuhalattı

CHP Genel Kemal Kılıçdaroğlu, YSK'nın İstanbul kararı sonrası skandal bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, YSK hakimleri için "Çete mensubu" benzetmesi yaptı.

Haberler 08.05.2019 - 02:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, partisinin grup toplantsnda açklamalarda bulundu. Yüksek Seçim Kurlunun (YSK) stanbul karar hakknda deerlendirmelerde bulunan Klçdarolu, 4e kar 7 oyla karar kabul eden YSK hakimlerine çete mensubu ifadelerini kulland.

HAKMLER YUHALATTI

Klçdarolunun açklamalar u ekilde: Sandk kurullarnn oluumunda bir hata var dediler. Sandk kurullarn biz oluturmadk, AK Parti de oluturmad. Daha önceki seçimlerde de yaptlar. tiraz yoktu. Bunlarn deimesi lazm dediler. Bunu gerekçe gösterilerek verilen mazbatay iptal ettiler. Hakim dediin adam satlk adam deildir. Hakim dediin kii siyasi basklara boyun emez. Vicdanyla adaletle karar verir. Adaletin olmad bir devlet ayakta kalamaz. Devletin temeliyle oynadlar. 7 tane hakim araclyla yaptlar. Kumpas CHP yapmad, onu anlamlar. Bu ite bir gariplik var onun için itiraz ediyoruz diyorlar. Ne oluyor peki? Oturuyorlar YSK içindeki 7 çete mensubu hakim iptal karar veriyorlar. 7çete mensubu arka kapdan AK Partinin belirli çevreleriyle diyalog kurarak seçimi iptal ediyorlar.

Bu sözlerinin ardndan Klçdarolu, 7 hakimin ismini tek tek sayp CHPlilere yuhalatt.

Ana Sayfaya Git