Herşey çalıntı!

Şaibelerle dolu bir seçimin ardından İBB koltuğunu gasp etmeye çalışan Ekrem İmamoğlu'nun seçim sonrası hazırlattığı afişte yer verdiği takkeli ve başörtülü şahısların da çalıntı olduğu ortaya çıktı.

Haberler 13.05.2019 - 01:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

31 Mart 2019da yaplan yerel seçimlerde türlü oyun ve usulsüzlüklerle halkn iradesini gasp etmeye çalan ve bu yolla bakanlk koltuuna oturmay amaçlayan CHPli Ekrem mamolunun bu plan YSKnn verdii kararla suya dütü. Seçim gecesi Hak yemem ama hakkm da yedirmem CHP adaynn 16 milyon stanbullunun hakkn yeme çabas içerisinde olduu böylece kantlanm oldu..

TEEKKÜR POSTER BLE çALINTI çIKTI

Ekrem mamolunun seçim sonras hazrlatt 16 milyon kazand balkl teekkür posterinde yer alan ahslarn da çalnt olduu ortaya çkt. Sözde halkn her kesimini arkasna alarak bakan seçildii imajn çizmeye çalan mamolunun posterinde bulunan sakall takkeli ahsn, bira reklam çekimlerinde oynayan yabanc bir kii olduunu belgeleyen fotoraflar sosyal medyada yayld. Fotorafa eklenen kiiye takkenin de montajland ve bu ekilde muhafazakar kesime kar alg yaplmaya çalld anlald..

KADINLAR DA YABANCI

Ayrca fotorafta yer alan baörtülü kadn da yabanc çkt. Reklam çekimi yüzü olan kadnn fotorafnn da kesilerek reklam afiine eklendii görüldü..

Ana Sayfaya Git