HÜDA PAR Ergani'de esnaf ziyaretinde bulundu

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı M. Hüseyin Yılmaz, Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde esnafı ziyaretinde bulundu.

Haberler 05.11.2017 - 11:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HÜDA PAR Genel Bakan Yardmcs M. Hüseyin Ylmaz, beraberindeki heyetle Diyarbakrn Ergani ilçesinde esnaf ziyaret ederek sorun ve skntlar dinledi.

Ziyarette Ylmaza l Bakan eyhmus Tanrkulu, Metin Turan ve lçe Bakan M. Emin Buran ve partililer elik etti.

Eski Diyarbakr yolu olarak bilinen Kurtulu Caddesi esnafn ziyaret eden Ylmaz, vatandalarla ayaküstü sohbet ederek vatandalarn sorunlarn dinledi.

Ekonomik durgunluktan ikayette bulunan bir esnafla konuan Ylmaz, Ekonomide istikrar olmal ki yatrm olsun. stikrar olmazsa yatrm olmaz. Bu parti hepimizindir. Kapmz herkese açktr. Esnaflarmz için elimizden geleni yapacaz. u an iktidar deiliz ama siyasi parti olmamz hasebiyle sesinizi duyurmaya geldik. Bizler parti olarak skntlarnz dile getirdiimizde sesimiz daha yüksek çkacaktr. dedi.

Üniversite mezunu bir esnafn atamalara ilikin eletirisi üzerine Ylmaz, Hükümet tüccar gibi davranyor. Devlet kasasndan ne kadar az para çkarsa o kadar iyidir diyor. Ücretli öretmenlere yöneliyor. ifadelerini kulland.

Ziyaretten duyduklar memnuniyeti dile getiren vatandalar bu tür ziyaretlerin daha sk yaplmas gerektiini belirttiler.

Ziyaretten sonra parti binasna geçen Ylmaz, 2. Olaan Kongrede yeniden ilçe bakanlna seçilen M. Emin Buran tebrik ederek görevinde baarlar diledi. (LKHA)

Ana Sayfaya Git