HÜDA PAR'ın her 4 adayı da Meclis'e giriyor

AK Parti listelerinden seçime giren HÜDA PAR'ın her 4 adayının da kesin olmayan sonuçlara göre Meclis'e girmeye hak kazandığı belirtildi.

Haberler 16.05.2023 - 00:14 Son Güncelleme : 16.05.2023 - 00:31

Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanı destekleyen HÜDA PAR, İstanbul, Gaziantep, Mersin ve Batmanda AK Parti listelerinden 4 milletvekili adayı gösterdi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu İstanbuldan, HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir Gaziantepten, HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Faruk Dinç Mersinden, HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı da Batmandan aday olmuştu.

Kesin olmayan sonuçlara göre her 4 aday da Meclise girmeye hak kazandı.

AK PARTİ BATMANDA 2 VEKİL çIKARDI

HÜDA PARın aday olduğu illerden en dikkat çekeni ise Batman oldu. En son 2011deki genel seçimlerde Batmandan 2 milletvekili çıkaran AK Parti, 2015 ve 2018deki genel seçimlerde 1 milletvekili çıkarmıştı. AK Parti listesinden ikinci sırada aday olan HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı, bu seçimde yurt dışı oylarının da etkisiyle Meclise girecek.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Mahmut Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada her 4 adaylarının da Meclise girmeye hak kazandığına işaret etmişti.

Ana Sayfaya Git