Hulusi Akar bizzat açıkladı: Terör örgütüne ağır kayıplar verdirdik!

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Malatya'da denetlemelerde bulunurken terör örgütüne ağır kayıplar verdirdiklerini dile getirdi. Paşa "Mücadelemiz devam ediyor" dedi.

Haberler 02.04.2018 - 09:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Genelkurmay Bakan Orgeneral Hulusi Akar, Elaz, Tunceli ve Malatyada Kara Kuvvetleri Komutan Orgeneral Yaar Güler ve Hava Kuvvetleri Komutan Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile birlik ve karargahlarda yapt denetlemeler srasnda, bölücü terör örgütüne ar kayplar verdirildiini bildirdi.

TERÖRLE MÜCADELE DREKTFLERN VERD

Genelkurmay Bakanlndan yaplan yazl açklamada, Orgeneral Akar, Orgeneral Güler ve Orgeneral Küçükakyüzün dün Elaz, Tunceli ve Malatya bölgelerindeki birlik ve karargahlarda yapt inceleme ve denetlemelere ilikin bilgi verildi.

Açklamaya göre, Orgeneral Akar, bölgedeki birlik komutanlar ile bir araya gelerek, devam etmekte olan terörle mücadele harekat ve dier faaliyetler hakknda bilgi ald ve direktiflerini verdi.

TERÖRLE MÜCADELE ARALIKSIZ SÜRECEK

Akar, denetlemeler srasnda, bölgede etkin ekilde yürütülen operasyonlar sonucunda son dönemde bölücü terör örgütüne ar kayplar verdirildiini, ülkenin ve milletin huzur ve güvenliine tehdit oluturan hain bölücü terör örgütü yaplanmasnn yok edilmesi için operasyonlara yaz-k, gece-gündüz demeden aralksz devam edileceini vurgulad.

Kahraman Türk Silahl Kuvvetleri personelinin, jandarma, polis ve güvenlik korucularyla omuz omuza, büyük bir özveriyle terörle mücadeleyi sürdürdüünü belirten Orgeneral Akar, terörle mücadelenin en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar ayn azim ve kararllkla devam edeceini belirtti.

Akar, ehit ve gazilerin tek damla kannn dahi yerde kalmayacan, geride braktklar aile fertlerinin ve yaknlarnn da gözyalarnn hesabnn sorulduunu kaydetti.

Ana Sayfaya Git