İçişleri Bakanı Soylu, İzmir'de AK Parti'lilerle buluştu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti'nin Türkiye'yi küçültmeye çalışanlara karşı bir devrim yaptığını söyledi.

Haberler 06.11.2021 - 00:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Soylu, zmirdeki 30 Ekim 2020de yaanan depremde evleri ar hasar gören vatandalar için yaplan konutlar inceledi. Tamamlanan örnek daireleri gezen Soylu, yetkililerden bilgi ald.

Burada vatandalar ve esnafla sohbet eden Soylu, sonrasnda AK Parti l Bakanlna ziyarette bulundu. Soyluyu AK Parti zmir l Bakan Kerem Ali Sürekli, AK Parti zmir Milletvekili Cemal Bekle ve parti yöneticileri karlad.

l bakanlnda bulunan konferans salonunda partililere hitap eden Soylu, Türkiyenin gençliiyle gurur duyduklarn, gençlerin Türkiyeyi daha iyi bir noktaya ulatracana inandklarn söyledi.

Bugünkü zmir program kapsamnda, asayiten uyuturucuyla mücadeleye, dier güvenlik meselelerinden aile içi iddete kadar kentin durumuna ilikin konularn ele alnd toplantya katldn kaydeden Soylu, davet üzerine MHP zmir l Bakanln ziyaret ettiini, depremde evleri ar hasar gören vatandalar için yaplan konutlar incelediini söyledi.

AK PART HZMETLERN ANLATTI

AK Partinin Türkiyede büyük ve önemli hizmetler gerçekletirdiini kaydeden Soylu, her afette vatandan yannda olduklarn dile getirdi.

Afet konusunda zarurete düen vatandalara Devlet nerede? diye sordurmadklarn, milletin sorunlarndan kaçmadklarn kaydeden Soylu, deprem, sel, yangn yerinde hemen milletle birlikte olduklarn ve güçlü bir Türkiye yönetimi ortaya koyduklarn ifade etti.

AK Parti kadrolarnn 20 ylda büyük bir devrim gerçekletirdiini aktaran Soylu, öyle konutu:

Uçaa binmek lüks iiydi, imdi çoluk, çocuk, aile herkes bir yerden bir yere hava ulamnn yaplabildii bir Türkiye ile kar karyayz. Burada bir nesil var, Türkiyede çok eyler gördü. Bir Babakann idam edildii hikayesiyle beraber yürüdük. Hepimizi korkuttular. Anneler, çocuklarn siyasete sokmak istemediler. Milletin iradesiyle ve siyasetle Türkiyenin kendi özgürlüüne kavumasn engellemek için üzerimize vesayet koydular. Bizi birbirimize düürdüler. Amerikadan, Avrupadan bize parmak salladlar. Siz yapamazsnz, siz terörle mücadele etmek için yurt dna çkamazsnz, snrlar aamazsnz, siz istediiniz gibi karar veremezsiniz diye bizi küçümsemeye, bizi aalamaya çaltlar. Hep siyasetin önünü kesmeye çaltlar. Siyasetin önünü keserken demokrasinin, milli iradenin ve ayn zamanda milletin önünü kesmeye çaltlar. Bunu krmak zordu. AK Parti kurulduu günden itibaren bunu krmak için mücadele yapt.

Bakan Soylu, AK Partinin sadece ehir hastaneleri, dünyann en büyük havaliman, barajlar, yollarla devrim yapmadn kaydederek, AK Parti baka bir devrim yapt. Türkiyeyi küçültmeye çalanlara, Türkiyeye özgüven kaybettirmeye çalanlara, siz yapamazsnz. diyenlere kar bütün tehditleri itti ve Biz gerçekletiririz. diyerek devrim gerçekletirdi. diye konutu.

SEçM TARTIMALARI

Partililerin Vur vur inlesin, Klçdarolu dinlesin eklindeki tezahüratna, Ben ne Klçdaroluna vuraym, millet 10 senedir vuruyor, anlamyor. Ben ne diyeyim... eklinde karlk veren Soylu, sözlerini öyle sürdürdü:

Birileri diyorlar ki Biz 2023te iktidara geleceiz. Hesap yapyorlar, anketlerden aratrmalardan bahsediyorlar. AK Parti ilk seçime 34,5 ile balad ve birçok seçimde CHP ile kar karya geliyor. Bir tek CHP yöneticisi çksn desin ki bugün, Biz aratrmalarda yüzde 24-25 puana ulatk. 24-25 puan daha göremiyorlar. Tam 20 yldr muhalefetteler, biz 20 yldr iktidardayz. Millet bizimle beraber. Onlara da bir arpa boy yol aldrmyor. Muhalefeti beceremiyorsun, iktidar nasl becereceksin Klçdarolu... Bir söz söyleyeyim de kulana küpe olsun o belediye bakanlarn var ya, hani uratn belediye bakanlar var bilesin onlar sadece senin deil milletin kuyusunu da kazyorlar. Onlarn yapamadklarndan dolay 2023te bu millet sana ayr fatura kesecek.

Milletin her eyi gördüünü ifade eden Soylu, Biz twitterdan anlamayz. AK Parti tweet atmaz atarsa bile i yaparak tweet atar, dedikodu yaparak tweet atmaz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git