İçişleri Bakanı Soylu'dan "kadına yönelik şiddete sıfır tolerans" paylaşımı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kadına yönelik şiddete sıfır tolerans" mesajıyla kadına şiddeti önlemede faaliyet gösteren Bakanlığa bağlı birimlerin anlatıldığı videolu paylaşımda bulundu.

Haberler 24.03.2021 - 01:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Soylu, Twitter hesabndan, Kadna yönelik iddet insana ihanettir. Kadna yönelik iddete sfr tolerans anlayyla ihtiyacnz olan her an yanndayz. mesajyla video paylat. Emniyet, jandarma ve çileri Bakanlnn kadn personelinin yer ald videoda, kadna yönelik iddete kar faaliyet gösteren Bakanla bal birimler anlatld.

Kadna yönelik iddete sfr tolerans

Videoda, birimlerde görevli kadn personel tarafndan u mesaj verildi:

Kymetli kadnlarmz, her zaman yannzdayz. Kimi zaman KADES uygulamamzla tek dokunula, kimi zaman Aile çi ve Kadna Kar iddetle Mücadele Büro Amirliklerimizle, güven masalarmz ve açk kap birimlerimizle, teknolojik donanm ve kapasitemizle, aile içi ve kadna yönelik iddeti önlemek için sfr tolerans prensibiyle var gücümüzle çalyoruz. Kadna yönelik her türlü iddet insanlk ddr. Unutmayalm suç ve ceza kanunlarla belirlenir. Haklarmzn teminat sözlemeler deil, kanunlardr. Bize güvenin.

Bakanln hazrlad video, çileri Bakanl, bal kurum ve kurulular ile 81 il valiliinin tüm sosyal medya hesaplarndan da paylald.

Ana Sayfaya Git