‘İktidar 3 bin 600 ek göstergeyi kulak arkası yapıyor’

CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel, kamu emekçilerinin yıllardır dile getirdiği 3 bin 600 ek gösterge talebinin iktidar tarafından kulak arkası yapıldığını söyledi.

Haberler 01.10.2021 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakr l Örgütü, milyonlarca kamu emekçisinin yakndan ilgilendii 3 bin 600 ek gösterge talebine ilikin Yeniehirde bulunan AZC Plaza önünde açklama yapt. CHP il ve ilçe örgütlerinin bir araya geldii açklamada CHP l Bakan Gönül Özel konutu. ktidarn 24 Haziran seçimleri öncesinde milyonlarca emekçiye 3 bin 600 ek gösterge vaadinde bulunduunu, fakat yerine getirilmediini hatrlatan Özel, memurlarn insanca yaamak için talep ettii ek gösterge vaadinin yerine getirilmesini istedi.

MEMURLAR çN M KAYNAK BULUNAMIYOR?

Milyonlarca memurun artan enflasyon oranlarnda altnda ezildiini kaydeden Özel, 3 bin 600 Ek Gösterge çaltkça yoksullaan, emekli olduunda da açlk snr altnda yaamn sürdürmeye çalan memurlarmz için hayati önem tayor. ktidara yaplan bu çarlar hep kulak arkas yapld. AKP Genel Bakan her defasnda Dünya beten büyüktür derken, 5li çeteye bugüne kadar 131 kez vergi indirimi yapt. Yllardr 3 bin 600 ek gösterge hakkn bekleyen memurlarmz için soruyoruz, 5li çete milyonlarca memurumuzdan daha m büyük? ktidar, lüks uçaklara, milyonlarca liralk makam araçlarna, yazlk ve klk saraylara, her türlü israfa ve atafata harcayacak kayna bulurken 3 bin 600 ek gösterge hakkn bekleyen memurumuz için mi kayna bulamyor? eklinde iktidara seslendi.

BU SORUNU çÖZECEZ

Kaynaklarn halka aktarlmamasnn iktidarn bir tercihi olduunun altn çizen Özel, milyonlarca memurun artk iktidarn vaatlerine inanmadn söyledi. Özel, partisinin iktidara gelmesi durumunda bu sorunu hemen çözeceklerini belirtti.

Açklama alklarla son buldu.

Ana Sayfaya Git