İmamoğlu: Kandilini kutladım

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, iş adamı Atalay Şahinoğlu'nun cenazesi sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haberler 20.04.2019 - 10:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ekrem mamoluna, havalimannda Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan karlamas soruldu. mamolu, Karlamamz gerekiyor. çünkü biz bu millete hizmet eden iki makam sahibiyiz. Bunlar gayet doal. Nezaketin, bulumann normallemesi, bu ülkenin normallemesi demek. Bunu her zaman uygulamaya çalacam. Frsat bulursam merhabalarm, kucaklarm, bu ülke adna bu ehir adna sohbet ederim. Bu benim için keyiftir, onurdur. Dün ve bugün merhabalamann ötesinde kandilini kutladm dedi. mamolu, Cumhurbakan Erdoan hayrl olsun dedi mi size? sorusuna, Kendisi öyle bir cümle kullanmad. Sadece kandilini kutladmda iade-i kutlama yapt yantn verdi.

AçIKLAMADAN MEMNUNUM

Cumhurbakan Erdoann Dönem kzgn demiri soutma dönemidir açklamasyla ilgili soru üzerine mamolu, Keke demir hiç snmasayd. Hep seçim süreçlerinde bunlar oluyor. Tabiki sousun, huzu olsun bar olsun. Bu ülkede bar ve huzuru destekleyen her açklama bizim için bir kazanm. Teekkür ediyoruz. Keke hiç bu kadar snmasayd. Bu tarz olaylar hiç yaamasaydk. Ama memnunun olan açklamadan diye konutu.

DUYUM DEL, DAHA ÖTES TESPTLERMZ VAR

Belediyede tefti kurulunu görevlendirmesi konusunda mamolu, Özellikler 31 Mart ile 18 Nisan arasnda, duyum deil, daha ötesi tespitlerimiz var. Bunlar en salkl ekilde kyaslamak. Verileri analiz etmek ve halkmzn çkarn korumak adna bu ilem yaplmtr. Kanuna uygundur. Bizim öyle odayla, kozmik odayla iimiz olmaz. Onu koruyoruz 16 milyon adna. Kamuya açk olma sözü verdik. Kamuya zarar veren ya da eksik ilem yapldnda hem kamuya duyuracaz hem de gerekli hukuki ilemleri balatacaz. Onun için grevdeyiz. Umuyorum devletimize ve milletimize zarar veren i ve eylemlerde bulunulmamtr. Ama dediim gibi ne yazk ki baz tespitlerimiz var diye konutu.

Ana Sayfaya Git