İmamoğlu: Parti içi yarışları bir kenara koyacağız

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Edirne İl Başkanlığı'nı ziyaretinde parti içi sorunların bir süreliğine kenara bırakılması çağrısında bulundu. İmamoğlu, "Tökezlenip düşen varsa onu kaldıran yoldaşlık istiyoruz. Sadece ve sadece başarıya odaklanacağız" dedi.

Haberler 08.07.2019 - 10:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Krkpnar gürelerini izlemek için Edirneyi ziyaret eden stanbul Büyükehir Belediye Bakan Ekrem mamolu, CHP l Bakanlnda parti içerisinde geçmite yaanan baz yarlarn bir süreliine bir kenara konulacan ifade etti ve Sadece ve sadece baarya odaklanacaz mesaj verdi.

CHPnin tüm üyelerinden bir isteim var. Lütfen bu isteimizi önemseyiniz. Gerçekten tarihi bir sorumluluumuz var. Partiler üstü tarihi bir sorumluluumuz var. Bu tarihi sorumluluk içerisindeki en önemli vazife, görevimizi en iyi ekilde yapma sorumluluudur diyen mamolu, belki de dünyann en güzel kenti stanbulu en iyi ekilde yönetme sorumluluu aldn söyledi. mamolu öyle devam etti:

TÜM NEGATF DUYGULARI UNUTUN

öyle bir dönem yaatmalyz hep birlikte. Hatay görüp büyüten deil, hatay görüp yardmc olan, eksii görüp tamamlayan, birbirinin kolundan tutan bir dönem. Tökezlenip düen varsa onu kaldran yoldalk istiyoruz. Parti içerisinde yaplan birtakm münazaralar, geçmite yaplan baz yarlar, hepsini bir süreliine bir kenara koyacaz. Sadece ve sadece baarya odaklanacaz. Bu baary bizden sadece CHPliler beklemiyor. Bu baary inann ki Türkiye Cumhuriyetinin eksiksiz her vatanda bekliyor. Dolaysyla ben iine, sorumluluuna bu anlayla kitlenmi bir kardeinizim. Bütün arkadalar Türkiyenin neresinde olursa olsun birbirimize destek verirsek, memleketimizi hayal ettiimiz ekilde güzel bir memleket yapabiliriz, bu baary elde edebiliriz. Dolaysyla sizden isteim, bizlere yardmc olun destek olun, tüm negatif duygular unutun. Tüm pozitif duygularla birbirinize sarln ve kucaklan.

Ziyarette, TBMM Bakanvekili Levent Gök, Edirne Belediye Bakan Recep Gürkan, CHP l Bakan Fevzi Pekcanl ile partililer de yer ald.

Ana Sayfaya Git