İmamoğlu: Son üç günde neler duyacaksınız neler

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un ulaşım sorununun çözümü için projelerini anlattı. İmamoğlu seçime doğru hakkında iftira kampanyası başlatılacağını belirterek, "Son üç gün Ekrem İmamoğlu hakkında neler duyacaksınız neler. Daha neler uyduracaklar" dedi.

Haberler 19.06.2019 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Minibüs esnafnn gözündeki sadece ceza veren imajn deitireceiz. Minibüs duraklarn yaygn ve nitelikli hale getirmek için çalacaz. Beraber çalacaz, zorlamadan. Servis tamacl stanbulun yükü çeken alanlardan biri. Biz söyleyene kadar çözdük, çözdük, diye geziyorlar. Herkes kimin yaptn biliyor. Kimseye tehdit etmeyiz. Her zaman birlikte hareket edeceiz.

SERVSLERN MAL YÜKÜNÜ AZALTACAIZ: Koullarn iyilemesi için hep birlikte çalacaz. Kazanc sektörün asl temsilcilerine gitmesi için elimizden geleni yapacaz. Her zaman sizin yannzda olacaz. Uzman arkadalarm her konuda beni bilgilendiriyor, genç adamm her eyi hatrlarm. Sizlerin arasnda olacam, dolmua, taksiye bineceim.

DENZ ULAIMININ PAYI ARTACAK: Deniz ulamna da önem veriyoruz. Yüzde 10lardan yüzde 3lere dütü. Ulamdaki payn ne kadar azaldn biliyoruz. Dolmularn varlklarn sürdürmeleri için çalmalara balayacaz. Dolmu esnaflarnn skntlarn çözeceiz. Kendilerini unutmadm söyledim. Nasl bir alanda gelecee hazrlanlmas gerektiini beraber düüneceiz. Bu arada her husus bizim önceliimiz.

ESENLER OTOGARI: Kurumun içinde düzen ve effaflk olmad için kaos oluturuyor. Sorunlarn birlikte çözeceiz. Hzlca pilot uygulamalar yapacaz. Oto ykamadan, lastikçiye kadar bir bütün olarak görüyoruz sektörü. Ulamn sadece tamalardan olumadn bilmekteyiz. lçe snrnda otopark ücreti günde bir kez alnacak.

PLANLI ULAIM: Sorunlar ve vaatleri gündeme getirdiimiz için bizi bile tehdit ettiler. Vaat ettiklerimizin hepsi yaplabiliyormu, gördünüz. Biz aylardr halkn parasn halk için harcayacamz söylerken, 16 milyon insan için çaltmz anlatmaya çaltk. 23 Hazirandan sonra neler yapacaz, kentin sorunlarna hkimiz, çalmaya devam ediyoruz. Planl ulam hayata geçireceiz. Belediye ile sektör ibirlii içinde olacak.

KORSANLA BRLKTE MÜCADELE: Toplu tamann kalitesini arttracaz. Ulamda frsat eitliini salayacaz. Ulamn sadece bir trafik sorunu olarak bakmyoruz. Tüm unsurlarn birlikte ele alnmas gerektiini söylüyoruz. Tan altna hep birlikte el koymay önemsiyoruz. Sizlerin çoluu çocuu, ailesi olduunu biliyoruz. Tahdit yine tehdit olmayacak. Korsan tamaclar ile birlikte mücadele edeceiz. Ulamn tümüne katk salayacaz. Ulamla ilgili ortaya koyduumuz strateji hepimizi gelecee tayacak.

OTOBÜS LETMELERNN HAKLARI KORUNACAK: Özel Halk Otobüsleri özlük haklar korunacak. Yllardr otobüs iletmesi yapan esnafmzn çalma, gelecek haklarn koruyacaz. Her konuda benim fikrim var hiç endieniz olmasn. stanbullulara güler yüzlü ve nitelikli hizmet vermenizi isteyeceiz. Haklnn yannda olmanz ve bizi desteklemenizi istiyoruz. Size müjdeliyorum ki her ey çok güzel olacak.

Ana Sayfaya Git