İnce bölgede!

Eski CHP Milletvekili Muharrem İnce'nin Muş ve Bitlis ziyareti:

Haberler 10.09.2020 - 00:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eski CHP Milletvekili Muharrem nce, Türkiyeyi gezerek yeni siyaset yapma biçimini millet ile biz de örenmi olacaz. dedi.

nce, Sivastan balatt, Bin Günde Memleket Hareketi program kapsamnda Mua gitti.

Mu Sultan Alparslan Havalimannda gazetecilere açklama yapan nce, bugün Mua gönül köprüsü yapmaya geldiklerini söyledi.

Türkiyeyi kar kar gezeceklerini vurgulayan nce, öyle konutu:

Bugün Mutayz. Vatandalar dinleyeceiz. Türkiyeyi gezerek yeni siyaset yapma biçimini millet ile biz de örenmi olacaz. Artk televizyon kanallar izlenmiyor. Youtube var. Merkez Bankas artk sadece para basmyor, kripto paralar var. Dünyada ve Türkiyede her ey deiti ama Türkiyede siyaset yapma biçimi deimiyor. Yine Ankarada, merkezdeki binalarda yan yana odalarda oturup bir hafta birbirini görmeyen parti yöneticileri var. Bu durumu kavramaya çalyoruz. Dünyada nasl ki her ey deiiyorsa, yeni siyaset yapma biçimi de bu olacak. Köy köy, kasaba kasaba, ehir ehir Türkiyeyi dolap insanlarn dertlerini dinleyeceiz, çözüm önerilerini anlatacaz. Bunlar dillendireceiz. Allah hakkmzda hayrlsn versin.

- Okul üzerinden örenciyi snflandrmam

Gazetecilerin, Erol Mütercimlerin katld bir televizyon programnda imam hatip okullarnda okuyan ve mezun olanlar hakkndaki sözleriyle ilgili sorusuna, Okul üzerinden örenciyi snflandrmam. Fizik öretmeniyim. Bütün örencilerin öretmeniyim. mam hatiplilerin, Anadolu, Fen ve Güzel Sanatlar liselerinin. Hepsi bu memleketin evladdr ama bu memlekette de sapk az yok yani. çok sayda da var. Bu da bir gerçek ama okul üzerinden bir tanmlamay doru ve k bulmam. mam hatiplerde 3 sene de öretmenlik yaptm. yantn verdi.

Bu ülkede hep toprak bütünlüünü konutuklarn ifade eden nce, Buna tabii ki hiç itirazm yok ve destekliyoruz. Toprak bütünlüünden yanayz ama bu memlekete insan bütünlüü de lazm. Yani bir kent merkezinde temiz içme suyu yoksa o zaman insan bütünlüü zedelenmi olur. Bunlar dillendirmeye çalacaz. dedi.

Ardndan il merkezinde esnaf ve vatandalar ziyaret eden nce, daha sonra Bitlise geçerek burada da esnaf ve vatandala bulutu.

Ana Sayfaya Git