İnce Hakkari'de konuştu: Bu sorunu 3B ile çözeceğiz

Hakkari mitinginde konuşan Muharrem İnce, 'Size söz veriyorum burada yapacağım konuşmayı Rize'de yapamazsam bu siyaseti yapmam' dedi.

Haberler 11.05.2018 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHPnin cumhurbakan aday Muharrem nce, Selahattin Demirta cezaevinde ziyaret ettikten sonra gittii Hakkaride miting yapyor. Mitinge katlanlarn elinde sadece Türk bayraklar bulunurken, alanda Kürtçe ark çalnd. Hakkarililere seslenen Muharrem nce, Ben size söz veriyorum burada yapacam konumay Rizede yapamazsam bu siyaseti yapmam dedi. nce mitingde mal beyann da açklad.

Diyarn Zeyneb isimli Kürtçe arksnn çalnd miting alannda ilk olarak CHP PM Üyesi Yldrm Kaya konutu.

SZN SEçTKLERNZ CEZAEVNDEYSE BU BZM AYIBIMIZ

Kaya, Selahattin Demirta cezaevinde. Belediye bakanlar, miletvekilleri cezaevindeyse bu bizim günahmz, bizim aybmz. Sizin seçtikleriniz deil, devletin atadklar sizi yönetiyorsa bu bizim aybmzdr. Size söz veriyoruz. 25 Haziranda sizin seçtikleriniz size hitap edecek dedi.

MTNGE KATILANLAR SELO BAKAN SLOGANI ATIYOR

Kayann, Muharrem nce Selahattin Demirtan selamlarn getirdi demesi üzerine mitinge katlan kitleden Selo bakan slogan yükseldi. Demirta ismi her söylendiinde kitle alk ve sloganlarla Selo bakan slogan atyor.

BURADA SÖYLEDM RZEDE SÖYLEYEMEZSEM SYASET BIRAKIRIM

Miting alanna banda kasketle gelen Muharrem nce, eiyle birlikte kitleyi selamlad. Daha sonra halka seslenen nce, Hakkariye kardelik için geldiini belirterek, Köprü yapmak kolay, huzuru bulmak zor. Türkiyenin bara huzura ve kardelie ihtiyac var dedi.

ncenin Demirta ziyaret ettim. Dedim ki; Selahattin bakan, sana da baarlar diliyorum sözleri üzerine kitleden yeniden Selo baskan sloganlar ve alklar yükseldi.

ncenin Erdoana da gittim sözleri üzerine ise alandan Yuh sesi yükseldi. nce bunun üzerine Yuh etmeyin. Yuh yok. Emekliliine az kalm dedi.Erdoann kendisine Yarn Hakkariye gittiinde Türk bayra olacak m dediini anlatan nce, Ben tabii ki olacak dedim eklinde konutu.

nce, Ben size söz veriyorum burada yapacam konumay Rizede yapamazsam bu siyaseti yapmam. Ne ben sizi kandracam ne FETÖ beni kandracak dedi.

GÖNÜLLERDE BARIACAIZ

nce sözlerini öyle sürdürdü:

Bu sorunu 3B formülü ile çözeceiz. Bir; Baracaz, iki; büyüyeceiz, üç; bölüeceiz. Gönüllerde baracaz. Ekonomik olarak büyüyeceiz. Kazancmz adil bir ekilde bölüeceiz.

Erdoan manifesto açklayacaz diyor. Erdoan manifesto açklayamaz. Kaç yldr iktidarda, ne yapt. Ben manifesto açklarm ben. O ancak iflasn açklar.

CUMHURBAKANI ADAYI TUTUKLU OLMAZ KARDEM

nce Demirtan tutuklu olmasna ilikin de Birinin elini balayarak güre olmaz. Cumhurbakan aday tutuklu olmaz kardeim. Gelsin yarsn. Bunu Edirnede de söylerim, Trabzonda da, Hakkaride de söylerim. Erdoan tutuklu olsa, onun için de söylerim dedi.

Ana Sayfaya Git