İnce, Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Haberler 07.07.2023 - 00:43 Son Güncelleme : 07.07.2023 - 00:43

İnce, kentteki temasları kapsamında ilk olarak Pazarcık ilçesinde Türk Obasındaki depremzedelerle bir araya geldi.

Muharrem İnce, burada gazetecilere, çadır ve konteyner kentlerde yaşamlarını sürdüren depremzedelerin, hava şartlarından olumsuz etkilendiklerini belirterek, devlet ve hayırseverlerden bölgeye yoğunlaşmasını ve klima desteğinde bunmasını istedi.

İNCE, KAHRAMANMARAŞTA ZİYARETLERDE BULUNDU

Bir gazetecinin, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcanın yürüyüşüne yönelik sorusunu yanıtlayan İnce, yapılan eylemin demokratik bir hak olduğuna işaret ederek, Tanju Bey de bunu yapıyor. Türkiyeye demokrasi istemek yetmez, Türkiyeye demokrasi getirecekseniz partinize de demokrasi getireceksiniz. Partide demokrasi olmadan Türkiyeye demokrasi istemek inandırıcı olmaz. diye konuştu.

İnce, daha sonra Dulkadiroğlu ilçesindeki Sakarya Konteyner Kentinde depremzedelerle bir araya geldi. Altınşehir Kuyumculuk Sitesine geçerek incelemelerde bulunan ve site yönetiminden bilgi alan İnce, daha sonra Trabzon Bulvarı ve Tarihi Maraş çarşısında esnafla görüştü.

Ana Sayfaya Git