İnce'nin yolu Diyarbakır’da

Eski CHP Milletvekili Muharrem İnce Diyarbakır'ı ziyaret etti

Haberler 12.09.2020 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eski CHP Milletvekili Muharrem nce, Diyarbakr ziyaret ederek esnaf ve vatandalarla bulutu.

Sivastan balatt Bin Günde Memleket Hareketi program kapsamnda kente gelen nce, Sur ilçesindeki Ahmed Arif Edebiyat Müze Kütüphanesini ziyaret etti. Müzeyi gezen nce, Ahmed Ariften iirler okudu.

nce, gazetecilere, air Ahmed Arifin, yaamn biçimlendirdiini söyledi.

nce, (Ahmed Arif) Hayata soldan bakmam salad. Onun kitabyla 15 yanda tantm, ezbere bilirim. Yaknlar bile benim kadar Ahmed Arifin iir yapsn tanyamaz. Edebiyatçlarla bile tartmaya hazrm. Fizikten daha iyi Ahmed Arifi bilirim. dedi.

DYARBAKIRDAK TEMASLARI

Memleket hareketi olarak Türkiyeyi kar kar gezdiklerini ve bu kapsamda Diyarbakrn, ziyaret ettikleri 8inci kent olduunu ifade eden nce, Devam edeceiz. 81 ilimizi ve en az 100 büyük ilçemizi ziyaret edeceiz. Ondan sonra memleket hareketi olarak gerekli açklamalarmz yapacaz. Türkiyede derin bir yoksulluk var. Pandemiden de önce ekonomimiz bozuktu ama pandemiden sonra ekonomimiz iyice bozuldu. Bu derin yoksullukta insanlarla fiziken kucaklaamazsak da gönüllerimizi, ruhumuzu kucaklatrmak istiyoruz. diye konutu.

nsanlarn kendilerini görmekten memnun olduunu dile getiren nce, Unutulmadklarn düünüyorlar, dertlerini anlatyorlar. ifadesini kulland.

nce, daha sonra Surun Gazi ve merkez Yeniehir ilçesinin Gevran caddelerindeki vatandalarla ve esnafla görütü.

Baz vatandalarla yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbiri kapsamnda dirsekle selamlaan nce çocuklarla yakndan ilgilendi, baz gençlerle fotoraf çektirdi.

Ana Sayfaya Git