İnsan merkezli siyaset hedefte

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, gelecek yıl gerçekleşmesi beklenen seçimlere değinerek, "Biz, bu medeniyetin değerleri ile siyaset yapıyoruz. Önümüzde 2023 var. Bu medeniyet, insan merkezli bir siyaset anlayışını öngörüyor ya işte biz de tam bu heyecanla bakıyoruz." dedi.

Haberler 22.02.2022 - 10:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MARDN - AK Parti Genel Bakan Yardmcs Erkan Kandemir, gelecek yl gerçeklemesi beklenen seçimlere deinerek, Biz, bu medeniyetin deerleri ile siyaset yapyoruz. Önümüzde 2023 var. Bu medeniyet, insan merkezli bir siyaset anlayn öngörüyor ya ite biz de tam bu heyecanla bakyoruz. dedi.

çeitli temaslarda bulunmak üzere beraberindeki tekilat üyeleri ile Mardine gelen Kandemir, AK Parti l Bakanlna geçti.

Burada AK Parti Mardin milletvekilleri eyhmus Dinçel ve Cengiz Demirkaya ile l Bakan Faruk Klç tarafndan karlanan Kandemir, partililere seslenerek, Mardine, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann selamlarn getirdiini söyledi.

Mardinin, bu kadim corafyann, medeniyetlere beiklik ettiine dikkati çeken Kandemir, bu kentte siyaset yapmann ne kadar deerli olduunu bildiini aktard.

Kandemir, Mardindeki parti tekilatlarna teekkür ederek, nanyorum ki 2023te Mardin AK Partiyi bir baka barna basacak. Biz, bu medeniyetin deerleri ile siyaset yapyoruz. diye konutu.

- Bu corafya yeryüzündeki bütün insanlara sofrasn açar

Cumhurbakan Erdoann, Afrika ziyaretinin ilk dura olan Kongo Demokratik Cumhuriyetindeki temaslarn tamamlayarak, Senegale hareket ettiini anmsatan Kandemir, yarn da Gine Bissauya geçeceini kaydetti.

Kongo Demokratik Cumhuriyetine 100 bin doz Kovid-19 as hibe edildiini, Cumhurbakan Erdoann verdii talimat dorultusunda ülkeye, 1 milyon 100 bin doz Kovid-19 as daha gönderileceini belirten Kandemir, Sadece kendi hemehrilerimize, kendi memleketimize, insanmza deil, Afrikaya da inallah deva olacaz. Onun gayreti içerisindeyiz. Bu corafya sadece burada nefes alanlara deil, yeryüzündeki bütün insanlara sofrasn açar. Onlar buyur eder, banda tar. ifadesini kulland.

Birileri acaba bu memleketin kardeliklerine, huzuruna nifak sokar myz dediler ve diyorlar. Ama u birlik, beraberlik bu memleketi baka yere tad deerlendirmesinde bulunan Kandemir, Mardine güvendiklerini ve inandklarn dile getirdi.

- 2023 seçimleri

Bu topraklardaki medeniyetin deerleri ile siyaset yaptklarn vurgulayan Kandemir, Önümüzde 2023 var. te görüyorsunuz. Hiç birbirine benzemeyenler ayn sofrann etrafnda bir araya gelebildiler. Ne vadediyorlar? Amz m büyüyecek, kardeliimiz mi perçinlenecek, dertleri bu mu? Onlar milletimizin insafna brakyoruz. Bizim derdimiz, heyecanmz, sevdamz var. Bu medeniyet, insan merkezli bir siyaset anlayn öngörüyor ya ite biz de tam bu heyecanla bakyoruz. Hep birlikte el ele, gönül gönüle vereceiz. Mardinde her hanenin, her gönlün konuu olacaz. sözlerini sarf etti.

Erkan Kandemir, daha sonra AK Parti l Bakanlnda partinin il ve ilçe yöneticileriyle basna kapal görüme gerçekletirdi.

Ana Sayfaya Git