IQ seviyesi düşük

Siyasetçi Atan Tan, İBB’ye “terör” teftişini değerlendirdi: “IQ seviyesi düşük ve AK Parti’ye zarar veren bir operasyon”

Haberler 01.01.2022 - 01:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnn stanbul Büyükehir Belediyesine (BB) yönelik balatt terör teftiini Medyascope yaynnda deerlendiren siyasetçi Altan Tan, IQ seviyesi düük ve AK Partiye zarar veren bir operasyon dedi. ktidarn ne yapmak istediini ve ne yaptn kendisinin de bilmediini söyleyen Tan, stanbul seçimleri ortadadr. Ka yapaym derken göz çkardlar. Meru bir ekilde seçilen bir bakan ideolojik yönde köeye sktrmak istiyorlar, bu tutmaz diye konutu.

BU GEçMTE DE DENEND AMA TUTMADI

Bir dernek üzerinden BBye terör teftii balatlarak, Ekrem mamolu ve CHPnin, HDP ve PKK ile ilikilendirmek istendiini ifade eden Tan, Bu geçmite de denendi ama tutmad. Söz konusu dernek kaç yldr faaliyet gösteriyor. Bakanln ve dernekler masasnn denetiminde. Gerçekletirilen operasyon, çalakalem ve IQ seviyesi düük ve AK Partiye zarar veren bir operasyondur. Köeye sktrmaya yöneliktir ama bundan bir ey çkmaz. Daha büyük tepkilere neden olacaktr diye konutu.

ERDOAN STED ZAMAN SEçME GDECEKTR

Erken seçim konusunda da deerlendirmelerde bulunan Tan, Erdoan istedii zaman seçime gidecektir. Ne zaman kendini iyi hissetse seçim karar alacaktr. Ama anketlerde istedii soncu alamaz ise seçimi zamannda yapacaktr dedi.

MUHALEFET EKONOMK ANLAMDA BR ALTERNATF SUNAMIYOR

Cumhurbakan Erdoann 20 Aralkta açklad kur destekli mevduat uygulamal sonras döviz kurlarndaki düüle ilgili de konuan Erdoan, Kimse o gece neler olduunu bilmiyor. Hiçbir ey olmamsa bir ey olmutur deniliyor. Muhalefet ekonomik anlamda bir alternatif sunamyor. Eer Cumhurbakan o gece açklamasyla dolar dümeseydi, iktidar saly öremeyecekti. Ya erken seçim karar alacakt ya da çekip gidecekti. ktidar bu hamle ile kendisine alt yedi aylk bir zaman kazand diye düünüyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git