İradeyi satan alamazsınız?

Erdoğan: Sayın Trump, siz Türkiye'nin demokrasi iradesini dolarlarınızla satın alamazsınız.

Haberler 22.12.2017 - 10:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CUMHURBAKANI Recep Tayyip Erdoan, BMdeki Kudüs oylamasna deinerek, Kudüsü asrlarca nasl yönettiimizi bilmezsek bugün o bölgede yaanan hadiselerin hikmetini çözemeyiz. ABDnin Bakan BMdeki Kudüs oylamas için tehdit sallyor. Diyor ki yüzbinler, yüz milyonlar, milyarlar veriyoruz. Bizim düüncemizin aksine hareket edenler var bunlar tek tek kaydediyoruz. Amerikaya demokrasini beii diyorlar. Demokrasini beii dünyada dolar ile satn alnacak iradeler aryor. Sayn Trump, siz Türkiyenin demokrasi iradesini dolarlarnzla satn alamazsnz. Kararmz bellidir dedi.

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Betepede düzenlenen Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreninde konutu.

BENM ECDADIM MEDNEY MÜDAFAA EDERKEN BE TERBYESZ SENN ECDADIN NEREDEYD?

Erdoan, Birleik Arap Emirlikleri Dileri Bakannn Medine müdafaasna ilikin yapt açklamalara tepki göstererek, Az önce lber hocamzn da ifade ettii gibi Fahreddin Paay ve Medine müdafaasn bilmezsek bir kendini bilmez çkar Erdoann ecdad ite böyledir, hrszdr diyecek kadar adileir, alçaklar, ileri gider. Bu adam neyin mardr, petrolün mardr. Elindeki parann mardr. Benim ecdadm Medineyi müdafaa ederken be terbiyesiz senin ecdadn neredeydi? Önce bunun hesabn ver. 3 yla yakn Fahreddin Paa orada görev yapt. O mukaddes emanetleri ngilizler gelip igal hareketine girerse nereye gider bilinci içerisinde hareket etmitir. Oradaki emanetleri 2 bin civarnda askerle stanbula gönderiliyor. Daha sonrada buraya da bir saldr olur düüncesiyle Anadolunun bilinmez bir köesinde koruma altna alnyor. imdi Topkap Saraynda imdi 24 saat Kuran- Kerim okunuyor. Bu saygszl yapan kii acaba bu emanetler nedir diye sorsanz bilmez. Öyle de cahildir. diye konutu.

ABDNN BAKANI BMDEK KUDÜS OYLAMASI çN TEHDT SALLIYOR

BMdeki Kudüs oylamasna deinen Erdoan, Ayn ekilde Kudüsü asrlarca nasl yönettiimizi bilmezsek bugün o bölgede yaanan hadiselerin hikmetini çözemeyiz. ABDnin Bakan BMdeki Kudüs oylamas için tehdit sallyor. Diyor ki yüzbinler, yüz milyonlar, milyarlar veriyoruz. Bizim düüncemizin aksine hareket edenler var bunlar tek tek kaydediyoruz. Amerikaya demokrasini beii diyorlar. Demokrasini beii dünyada dolar ile satn alnacak iradeler aryor. Sayn Trump, siz Türkiyenin demokrasi iradesini dolarlarnzla satn alamazsnz. Kararmz bellidir. Tüm dünyaya da sesleniyorum; sakn ha böyle ufak tefek dolarlar ile demokrasi mücadelenizde iradenizi birilerine asla satmayn. O dolarlar gelir ama satlan iradeler geri gelmez dedi.

Ana Sayfaya Git