'İstanbul'da staj yeri bulamayan genç kalmayacak'

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım,"İstanbul'da staj yeri bulamayan genç kalmayacak. Bütün gençlere hem de ücretli staj yapma imkanı sağlayacağız." dedi.

Haberler 03.06.2019 - 11:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti stanbul Büyükehir Belediye Bakan Aday Binali Yldrm, stanbulda staj yeri bulamayan genç kalmayacan belirterek, Bütün gençlere hem de ücretli staj yapma imkan salayacaz. Her yl 50 bin gencimize ksmi zamanl i salayacaz. Bunu, Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Bakanl ile birlikte yapacaz. dedi.

Yldrmin iletiim ofisinden verilen bilgiye göre, Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varankn Twitter hesabndan, Gençler ve kendini genç hissedenler, stanbuldayz. Beikta civarnda bu gece sahur yapsak kimler gelir? paylamna Yldrm, Simitleri aldm geliyorum. diyerek karlk verdi.

Ardndan elinde simit tepsisiyle sahurun yapld Beiktataki mekana gelen Yldrm, burada gençlere hitap etti.

Yldrm, seçim çalmalar nedeniyle artk birbirlerini çok göremedikleri için Bakan Mustafa Varankn sosyal medyada yapt davetine icabet ettiini söyleyerek, nternet üzerinden haberleiyoruz. Twitterda davetini gördük. Davetine icabet edelim. dedik. O vesileyle aranzdaym. ifadesini kulland.

Her gencimize 100 bin liraya kadar destek vereceiz

stanbulu gençler için küresel gençlik merkezi yapacaklarn anlatan Yldrm, Müzik ve festivallerin merkezi yapacaz. Gençler için hizmetimiz bununla snrl deil. stanbulda staj yeri bulamayan genç kalmayacak. Bütün gençlere hem de ücretli staj yapma imkan salayacaz. Her yl 50 bin gencimize ksmi zamanl i salayacaz. Bunu, Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Bakanl ile birlikte yapacaz. Gençlere, yenilikçi teknolojilere yönelik, yazlm, kodlama, yapay zeka ve büyük veri analizi gibi konularda giriim sermayesi vereceiz. Her gencimize 100 bin liraya kadar destek vereceiz. ifadelerini kulland.

Sal gününün Ramazan Bayram olduunu hatrlatan Yldrm, 23 Haziranda ikinci bir bayram daha yaamak istediklerini vurgulayarak gençlerden destek istedi.

23 Haziran stanbul Bayramnda bir araya geliyor muyuz? diye soran Yldrm, sözlerini söyle tamamlad:

Fatihin fethettii, Mimar Sinann kubbelerle süsledii, Gazi Mustafa Kemal Atatürkün Gedikleri gibi gidecekler diyerek düman igalinden kurtard, 1994te Recep Tayyip Erdoann ayaa kaldrd stanbulda çok büyük baarlara imza atacaz. Onun kaldrd bayra, daha aalara indirmeden, daha da yukarlara tamak için var gücümüzle çalacaz. Bakan olursam, gençleri yanmda görmek istiyorum.

Ana Sayfaya Git