İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Esenyurt'ta konuştu

"Partimiz birinci parti olacak. Bir oy Kemal'e, bir oy Meral'e vereceksiniz, ben de başbakan olacağım"

Haberler 04.05.2023 - 10:22 Son Güncelleme : 04.05.2023 - 10:22

İSTANBUL - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Partimiz birinci parti olacak. Bir oy Kemale, bir oy Merale vereceksiniz, ben de başbakan olacağım. dedi.

Esenyurtta partisinin seçim irtibat bürosu açılışında konuşan Akşener, 14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğluna ve kendisine destek istedi.

Akşener, Oylarınızla inşallah başbakan olacağım. Partimiz birinci parti olacak. Bir oy Kemale, bir oy Merale vereceksiniz, ben de başbakan olacağım. 14 Mayısta bir seçime gidilecek. Seçimler vatandaşın, seçmenin, milletin bayramıdır, savaşı değil. Diyelim ki bize oy verdiniz, siz darbe yapanlar olamazsınız, siz işgalciler olamazsınız. Yani Sayın Erdoğan ve arkadaşlarına oy verdiğiniz zaman makbul vatandaş ama başka bir siyasi partiye oy verirseniz hain, terörist olamazsınız. diye konuştu.

Türkiyenin her yerinde konut mağduriyetleri olduğunu söyleyen Akşener, Gücü olmayan çarpılmış. Bunların her birinin önüne geçeceğiz. Hukukun üstünlüğü, yargının bağımsızlığı sağlanacak. Ben ocak ayında emeklilere ve emekçilere zammın yüzde 55 olmasını istemiştim ama onlar o kadar yapmadı. Temmuz başında en az yüzde 50 zam yapacağız bilginiz olsun. ifadelerini kullandı.

Akşener, açılışı yapılan seçim irtibat bürosunun hayırlı olmasını diledi.

Ana Sayfaya Git