İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Mersin'de halka seslendi

"Milletimin feraseti, irfanı, Türkiye'nin neye, nelere ihtiyacı olduğunu anlattı bize. Bu milletin huzura, adalete, liyakate ihtiyacı var, ayrımcılığa, yandaşa 'hayır' diyor"

Haberler 22.02.2022 - 10:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MERSN - Y Parti Genel Bakan Meral Akener, Milletimin feraseti, irfan, Türkiyenin neye, nelere ihtiyac olduunu anlatt bize. Bu milletin huzura, adalete, liyakate ihtiyac var, ayrmcla, yandaa hayr diyor. dedi.

Akener, çeitli programlara katlmak için geldii Mersinde, çemeli Mahallesindeki bir narenciye paketleme tesisini ziyaret etti.

Buradaki çalmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Akener, önlük giyip mandalina paketledi. Kadn içilerle sohbet eden Akenere narenciye ürünlerinin yer ald kasa hediye edildi.

Meral Akener, daha sonra Erdemli ilçesine geçerek esnaf ziyaretinde bulundu.

Esnaf ziyareti srasnda bir dükkanda önlük giyip tantuni yapan Akener, hazrlad tantuninin tadna bakt.

Akener, daha sonra esnaf ziyareti yapt cadde üzerinde kurulan platformdan halka seslendi.

Uzun süreden beri esnaf ziyareti yaptn aktaran Akener, programlarnda toplumun sorunlarn dinlediini söyledi.

Programlarnda, toplumun tüm kesimleriyle karlatn belirten Akener, Bu iki ylda herhalde 5 üniversite bitirmiimdir. Milletimin feraseti, irfan, Türkiyenin neye, nelere ihtiyac olduunu anlatt bize. Bu milletin huzura, adalete, liyakate ihtiyac var, ayrmcla, yandaa hayr diyor. ifadesini kulland.

Esnafn, ülkenin ve ekonominin bel kemii olduunu vurgulayan Akener, esnafn unutulduunu savunarak, doal gaz ve elektrik faturalarna zam yaplmasn eletirdi.

Bu milletin sesi duyuluncaya kadar gezmeye devam edeceini dile getiren Akener, unlar kaydetti:

Bu milletin sesini aalar duyuncaya kadar, aalar buraya gelinceye kadar gezmeye devam. Erdemliden balayarak Mersinin tümünün yarn en iyi ekilde hizmet almas için iktidar olduumuzda Mersinin bize emanet olduunu söylemek için buradaym. Bütün bunlarn giderilmesinin yolu, hakszln, hukuksuzluun bitmesidir. Sarayda sefa sürenler, 11 maa alanlar, buraya gelin, buray duyamazsnz. Sonra da dersiniz ki geziyor, geziyor. O insanlarn hepsi tiyatro.

Meral Akener, ele ele vererek Mersini Türkiyenin en önemli illerinden biri haline getireceklerini belirtti.

Akener, konumas srasnda baz vatandalara mikrofon uzatp, onlarn skntlarn da dinledi.

Y Parti Genel Bakan Akener, daha sonra Akdeniz ilçesindeki Yourt Pazarnda esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandalarla sohbet etti.

Ana Sayfaya Git