Kılıçdaroğlu açık açık tehdit etti: Pazartesi’nden sonra…

Daha önce ‘Kan akmadan olmaz’ diyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Tekirdağ’da yaptığı konuşmada yine tehditler savurdu. Kılıçdaroğlu "Pazartesiden itibaren televizyonu izleyin Meclis'teki mücadelemizi göreceksiniz" dedi.

Haberler 06.01.2017 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, Tekirdada Büyükehir Belediye Bakanlnn 450 milyon lira tutarndaki yatrmlarnn toplu açl ve baz tesislerinin temel atma törenine katld. Burada konuan Klçdarolu yine tehditler savurdu. Daha önceki açklamalarnda Bakanlk sistemini kan dökmeden gerçekletiremezsiniz ifadelerini kullanan Klçdarolu yine skandal açklamalarda bulundu. Sandk ve parlamento iradesine saygdan bahsettii halde kaba kuvvetten bahseden Klçdarolu Bu anayasa deiiklii parlamento geleneine ihanettir. Pazartesiden itibaren parlamentoyu izleyin ifadelerini kulland.

TERÖRE DAR SÖYLEM

Klçdarolu, hükümeti suçlayarak, Türkiyenin 15 ylda terör bata içine sokulduunu öne sürdü. Klçdarolu öyle dedi; Eskiden bir PKK terörü vard, imdi FETÖ terörü çkt. imdi ID terörü çkt, imdi El Nusra terörü çkt. Kim Türkiyeyi bu terör bataklnn içine soktu? Bunu her vatandamn kendi vicdanna sormas lazm. Geçen grup toplantnda dedim ki, Türkiye teröre teslim edildi. Bana cevap veriyorlar, ne demek Türkiye teslim edildi diye. Nasl bunu söylersiniz diye. Bir daha söylüyorum. Msrdaki sar sultan da duysun, Saraydaki Sultan kendisini kral addeden de duysun. Türkiye 15 ylda teröre teslim edildi.

Ana Sayfaya Git