Kılıçdaroğlu Eyüpsultan'da konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Eyüpsultan'da düzenlenen mitinge katıldı. Kılıçdaroğlu'na CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile CHP Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Emel Bilenoğlu eşlik etti.

Haberler 27.03.2019 - 10:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Huzur içinde çalacaz. Kavga etmeyeceiz. Hiç kimseyi kötülemeyeceiz. Bizim ruhumuzda adalet, güzellik var diyen CHP lideri Klçdarolu, mitingte yapt konumada unlar söyledi:

Biz insan sevgisini yüreimizde tayoruz. stedikleri iftiray atsnlar. stedikleri kötülükleri yapsnlar. Eyüpsultann mekanndayz. Mübarek bir insann mekanndayz. O mekana her zaman sayg duyduk. Her zaman sayg duyacaz. Bir belediye bakan adaymz var. yi bir insan. Herkesi kucaklayan bir insan. Hiç kimseyi ötekiletirmeyen bir insan. Bütün amac daha güzel bir Eyüpsultan. Bütün amac birlikte huzur içinde yaayan bir Eyüpsultan. Bunun için mücadele ediyor. Bunun için gece gündüz çalyor. O, en çok sizlere güveniyor. Sizlerin verecei her oy daha güzel daha huzurlu bir Eyüpsultann kaplarn sonuna kadar açacak. Eyüpsultanda Emel Bilenolu, stanbulda Ekrem mamolu. Dolaysyla iki olu üçüncüsü ben Klçdarolu. Bir de dördüncüsü Kaftancolu. u anda stanbulda hep beraber mücadele ediyoruz. Bu mücadeleyi gerçekletirmek için birlikte çaba harcyoruz. Sorunlarnz var biliyorum. sizlik sorunu var. Mutfaklarda yangn var. çocuklarnz, evlatlarnz isiz biliyorum. Bütün bunlar aabiliriz. Ama beraber aacaz. Bu mücadele demokrasi mücadelesidir dedi.

Ana Sayfaya Git