Kılıçdaroğlu ve Akşener'den İzmit'te ortak miting

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart yerel seçimi öncesi kurdukları 'millet ittifakı'nın ortak mitingi için İzmit'te partililerinin karşısına çıktı.

Haberler 22.03.2019 - 10:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ki liderin birlikte alandakileri selamlad mitingde konuan Klçdarolu, Kavgadan uzak, bar içinde yaamak istiyoruz. Öyle bir atmosfer yarattlar ki bu memleketin yars terörist, yars vatansever. Bayran seven, vatann seven herkes vatanseverdir. Kavgadan, gerilimden medet umuyorlar diye konutu. Ekonomiyi ve isizlii konumaya devam edeceklerini belirten Akener ise Bu yalan ve talan düzenini deitirmek ve o kula çekmek sizin elinizde dedi.

CHP Genel Bakan Klçdarolu ile Y Parti Genel Bakan Akener, millet ittifaknn 31 Mart yerel seçimi için ortak mitingi kapsamnda, zmitte halka seslendi. Milli rade Meydanndaki mitingde konuan CHP lideri Klçdarolu, Bugün nevruz ve bayramnz kutlu olsun. Hep birlikte bu ülkeye demokrasi baharn getirmek için gönül mücadelesi vereceiz. Beraber vereceiz; isizler, çocuklarmz, esnaf rahat siftah yapabilsin, diye. Bar ve huzuru, birliktelii, huzur içinde yaamak için demokrasi baharn getirmeye kararlyz. O nedenle Y Partiyle i birliimiz var. sizlik, yoksulluk, gerilim var. Biz memlekette huzur, her evde tencere kaynasn, her evde bereket huzur olsun, istiyoruz. Herkesin ii, a olsun istiyoruz. Kavgadan uzak, bar içinde yaamak istiyoruz. Öyle bir atmosfer yarattlar ki bu memleketin yars terörist, yars vatansever. Bayran seven, vatann seven herkes vatanseverdir. Sanki savaa gidiyoruz. Kavgadan, gerilimden medet umuyorlar. Niye kavgadan medet umuyorlar? Sanki memleketin yars terörist. Neymi? Hal esnaf terörist, pazarc terörist. Onlara oy vermeyen herkes terörist. Bu anlay knyoruz, reddediyoruz diye konutu.

KILIçDAROLU: DEMOKRASY GÜçLENDRECEM

AK Partiye oy verenlere seslendiini dile getiren Klçdarolu, Son 1 ylda kuru soan yüzde 219 zamland. Patates yüzde 135, spanak yüzde 135. Soana muhtaç ettiler. Adna varlk kuyruu diyorlar. 2018 döneminde varlk kuyruuysa ne oldu, Türkiye bu hale dütü? AK Partiye geçmite oy verenler, Benim düünme zamanm, dorular söyleme zamanm, Ne oluyor bu memleketin hali? diye sor. Vergi istediler, verdin. Aldklar bu paralar nereye harcadlar, bunu da bir sor. Son 1 ylda isiz kalan vatandalarn says 1 milyon 11 bin kii. 1 milyon kiinin isiz kalmas 1 milyon eve para gelmemesi huzur olmamas, babann çocuuna para verememesi demektir. 8 milyon hane 8 milyon gencimiz isiz, perian vaziyette. Ben bu ülkede, bütün basklara ramen demokrasiyi güçlendireceim. Oyunuzu Y Partili belediye bakan varsa Y Parti, CHP varsa CHP, Saadet Partili varsa Saadet Partiliye verin dedi.

FERTAHI GELSE DZ çÖKMEYZ

CHP lideri Klçdarolu, isim vermeden, Akit TV muhabiri Mehmet Özmenin canl yayndaki kendisine yönelik sözlerine de deinerek, Mutfakta ate var. Kandryorlar, gönderiyorlar bir muhabiri, gündemi deitirmek için Klçdarolunun idam gerekiyor. Sakn bunlara taklmayn. Onlarn feritah gelse bile biz diz çökmeyiz. Beraber, birlikte iyi olacaz. Yönetimler iyi olacak. Martn sonunda bahar gelecek. Huzurlu bir Türkiye, güzel bir Türkiye için caddelerinde, fabrikalarnda, güler yüzlü bir Türkiye için beraber mücadele edeceiz diye konutu.

AKENER: YALANLA SEçM KAMPANYASI GÖTÜRÜYOR

Y Parti Genel Bakan Akener ise konumasnda, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoana yönelik eletirilerde bulunarak, Malum arkada Kocaeline geldi, att, tuttu, gitti. Ben çiftçiye terörist dediini söyledim. 11 milyon CHP seçmenine terörist dediini söyledim. 1 milyon Demokrat Parti seçmenine terörist dediini söyledim. Cumhurbakannn terörist dedii Kocaeli kardelerim, iyi misiniz? Bize PKKl dedi. Bu arkada, bunu hep yapyor. Bir yerde resmin olmasn, en küçük ilçe dahil Sayn Erdoann resmi var. Mutfak bu iktidar sallyor. Yani Tarzan zorda zorda. Onun için yalanla bir seçim kampanyas götürüyor. Hepimize terörist dedi, EYTliler hariç. Bize PKKl, size türedi dedi. Ey Kocaeli, 13 sfr belediye verdiniz. 15 yldr yönetiyorlar. Teleferik yapld m? Yatrm getirildi mi? Zenginletiniz mi? Malnz deerlendi mi? Hayr, siftah yapmadan dükkann kapatan esnaf kardeim. Bu seçimde, 31 Martta inallah Kocaelinden balayarak, kulak çekmesi yapacaksnz dedi.

O KULAI çEKMEK SZN ELNZDE

Ekonomiyi konumaya devam edeceklerini vurgulayan Y Parti lideri Akener, Bugün hiçbir ekilde aranza gelmeyen, benim ehrimde milyonlara konumu. imdi yalann ipinin ucunun kaçt görülüyor. Kulak çekilince pamuk olacak pamuk. Gözünüzün içine bakacak. Bakt pabuç pahal sonra Seçmen velinimetimdir diye gezecek. Ekonomiyi konumaya devam edeceiz, tencereyi konumaya devam edeceiz, isiz gençleri konumaya devam edeceiz. FETÖnün ayan çkaracak msnz? dedik. Muhteremlerin iradesiyle ret oldu. Bu yalan ve talan düzenini deitirmek ve o kula çekmek sizin elinizde diye konutu.

Ana Sayfaya Git