Kılıçdaroğlu'na yumurtalı saldırı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumurtalı saldırıda bulunan İ.Ö. adliyeye sevk edildi.

Haberler 09.09.2019 - 10:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aydnn Kuadas Belediyesini ziyareti srasnda bina önünde konuma yapan CHP Genel Bakan Kemal Klçdaroluna yumurtal saldrda bulunduu gerekçesiyle gözaltna alnan .Ö. adliyeye sevk edildi. .Ö.nün polisteki ifadesinde, isiz olduu için psikolojisinin bozulduunu, bu nedenle böyle bir ey yaptn söyledii örenildi.

YUMURTA ATTI

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, 31 Mart yerel seçimlerinde partisinin de içinde bulunduu Millet ttifaknn kazand ilçe belediyelerini ziyaret etmek üzere geldii Aydnn Kuadas ilçesinde belediye binas önünde konuurken, bir kiinin yumurtal saldrsna uramt. Klçdaroluna doru 4 yumurta atld. Yumurtalar, Klçdaroluna ve yanndakilere isabet etmedi. Korumalar, yumurtal saldry yapan .Ö.yü yakalayp, etkisiz hale getirdi.

Gözaltna alnan .Ö.nün, polisteki ifadesinde isiz olduu için psikolojisinin bozulduunu, saldry da bu nedenle gerçekletirdiini söyledii belirtildi. .Ö., polisteki ilemlerinin ardndan dün adliyeye sevk edildi. .Ö. adli kontrol artyla salverildi. .Önün ifadesinde, isiz ve psikolojik bunalmda olduu için yumurta attn söyledii örenildi.

Ana Sayfaya Git