Kabine bugün toplanacak

Kabine toplantısında, Kovid-19 ile mücadele kapsamında yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve gelinen son durumun ele alınması bekleniyor

Haberler 17.11.2020 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakanl Kabinesi bugün Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan bakanlnda toplanacak. Kabine toplantsnda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgnyla ilgili son durum ile yeni tedbirler alnp alnmayacann gündeme gelmesi bekleniyor.

Toplantda bata Kovid-19 olmak üzere ülke gündemindeki çeitli konular ele alnacak.

Salk Bakan Fahrettin Kocann da bir sunum yapmas öngörülen toplantda, Kovid-19 tedbirleri, artan vaka ve ölüm saylar ile son durumun masaya yatrlaca tahmin ediliyor.

KABNE TOPLANACAK

Ara tatil dönemine giren okullarn tatil sonrasndaki durumunun da toplantda gündeme gelmesi öngörülürken, vaka saylarnn yeniden artmaya balamasyla restoranlarn hizmet saatleri, 65 ya üstü vatandalarn sokaa çkmalarnn kstlanmas gibi tedbirlerin geniletilip geniletilmeyecei, ayrca yeni tedbirler alnp alnmayaca gibi konularn da ele alnmas bekleniyor. Yerli a çalmalarnda gelinen aamann da toplantnn gündem maddeleri arasnda yer alaca öngörülüyor.

Önceki kabine toplantsnda kamu ve özel sektörde esnek çalmann tevik edilmesi kararlatrlm, paket servis hariç olmak üzere lokanta, restoran, kuaför, düün salonu, yüzme havuzu, hal saha, tiyatro, sinema, konser salonu ve benzeri i yerlerinde hizmetlerin saat 22.00de sona erecei karara balanmt.

Ana Sayfaya Git