Kabine toplanıyor; Başkan Erdoğan önemli kararları açıklayacak

Kabine toplantısı Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bugün gerçekleştirilecek. Toplantıda iç ve dış gündeme ilişkin önemli başlıklar ele alınacak. Koronavirüs, fahiş fiyatla ve terörle mücadeledeki son durum ile bölgesel gelişmelerin de değerlendirileceği toplantı sonrasında kararları Başkan Erdoğan bizzat açıklayacak. İşte Kabine toplantısı gündemine ilişkin son dakika haberleri...

Haberler 25.10.2021 - 00:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakanl kabine toplants Bakan Recep Tayyip Erdoan bakanlnda bugün yaplacak. Toplantda iç ve d gündeme ilikin balklar ele alnacak. Koronavirüs ve terörle mücadeledeki son durum ile bölgesel gelimeler de deerlendirilecek.

G-20 ÖNCES DEERLENDRME

Bu ayn sonunda talyann Bakenti Roma, G20 Liderler Zirvesine ev sahiplii yapacak. Liderler Zirvesi öncesi son hazrlklar kabine toplantsnda görüülecek. Burada ele alnmas beklenen konular üzerinde kapsaml deerlendirmeler yaplacak.

TERÖRLE MÜCADELEDE SON DURUM

Terörle mücadele de kabine toplants gündeminde yer alyor. Terörle mücadele de Cumhurbakanl Kabinesinin gündeminde olacak. Terör örgütleri PKK/PYD, FETÖ ve DEA ile mücadelede gelinen son nokta deerlendirilecek.

KORONAVRÜSTE SON VAKA VE AILAMA SAYILARI

Artan vaka saylar konuulacak. Koronavirüsle mücadele gündemdeki bir dier balk olacak. Artan vaka saylar ve alamadaki son durum konuulacak. Bilindii gibi kovid-19 pandemisinde dün itbaryla günlük vefat tablosunda 217 rakam görüldü.

FIRSATçILAR VE FAH FYATLA MÜCADELE

Erdoann liderlik edecei kabinede öncelikli gündem maddeleri arasnda fahi fiyatlarla mücadelede atlan admlarn takibi de olacak. Erdoann talimatyla fahi fiyatlar Ticaret Bakanlnn takibine alnm ve hem yaygn ube ana sahip 5 büyük market için müfettiler görevlendirilmi hem de Tarm Kredi Kooperatif marketleri devreye alnmt. Alnan sonuçlar kabine toplantsnda deerlendirilecek ve atlan bu admlara ilikin son durum masaya yatrlacak.

ERDOANDAN AçIKLAMA BEKLENYOR

Kabine toplant sonrasnda Bakan Recep Tayyip Erdoann kameralarn karsna geçerek kabinede alnan kararlar Millete Sesleni konumasyla kamuoyu ile paylamas bekleniyor.

Ana Sayfaya Git