Kabinede değişim!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Yeni değişiklikler yapabiliriz' çıkışı sonrasında AKP kulislerinde Pakdemirli, Kasapoğlu, Ersoy ve Çavuşoğlu'nun adları geçiyor.

Haberler 03.02.2022 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

Cumhurbakan Tayyip Erdoann Yeni deiiklikler yapabiliriz açklamasnn ardndan AK Parti kulislerinde 3-4 bakann deiecei beklentisi dile getiliyor., görevden alnacak bakanlar listesinde ilk srada Tarm ve Orman Bakan Bekir Pakdemirlinin adnn yer ald öne sürülürken Gençlik ve Spor Bakan Mehmet Kasapolu, Kültür ve Turizm Bakan Mehmet Nuri Ersoy ile Dileri Bakan Mevlüt çavuolunun da adlar geçiyor.

PAKDEMRL LK SIRADA

AK Parti kulislerinde 3-4 bakann deiecei beklentisi dile getirilirken, görevden alnacak bakanlar listesinde Tarm ve Orman Bakan Bekir Pakdemirlinin ilk srada yer ald öne sürüldü. Erdoann son dönemde yapt kabine deiikliklerinde, parlamentodan isimleri kabineye tamas nedeniyle Pakdemirlinin yerine Güneydoudan bir ismin getirilebilecei yorumu yaplyor.

Geçtiimiz hafta da Adalet Bakanl görevinden affn isteyen Abdulhamit Gülün yerine eski Adalet Bakan Bekir Bozda getirilmiti.

3 BAKANLIK DAHA SIRADA

AKP kulislerinde Gençlik ve Spor Bakan Mehmet Kasapolu, Kültür ve Turizm Bakan Mehmet Nuri Ersoy ile Dileri Bakan Mevlüt çavuolunun ad da deiecek bakanlar arasnda saylyor.

SEçM KABNES M?

Cumhurbakan Erdoann kabinenin yaklak yarsn deitirdiine dikkat çekilirken bundan sonraki süreçte yaplacak deiikliklerle beraber seçim kabinesini de oluturmu olaca vurgulanyor.

NE OLMUTU?

Cumhurbakan Erdoan, hafta banda yaplan kabine toplants sonrasnda Adalet Bakanlndaki görev deiimiyle ilgili, Deien artlara ve ihtiyaçlara göre kabinede revizyona gitmemiz normaldir. Kabinedeki deiimler de bir bayrak yardr. Gerekirse kabinede yeni deiiklikler yapabiliriz sözleriyle deiikliklerin arkasnn gelebilecei mesajn vermiti.

Abdulhamit Gülün yerine Adalet Bakan olarak yine eski bir bakan olan Bekir Bozda atanmt.

Ana Sayfaya Git