Karamollaoğlu: Adaletli olmak zorundayız

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Adaletli olmak zorundayız. 'Eş, akraba' diye atama yapmayacağız. Ehil olan kimse ona görev vermek zorundayız. Hakimlerimize de sesleniyorum; siz adaletli olmak zorundasınız. Sizin korkma lüksünüz yok. Kimseyi dinlemeden doğru olanı yapın. Allah rızası için talimatla hüküm ve karar vermeyin. Verirseniz bunun hesabı size sorulur" dedi.

Haberler 27.01.2020 - 11:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

SP Genel Bakan Temel Karamollaolu, partisinin Gümühanede düzenlenen 6nc olaan kongresinde partililere seslendi. Necmettin Erbakann Milli Görü hareketini balattn hatrlatan Karamollaolu, O günden bugüne çeitli vesilelerle insanln sorunlarn nasl çözeceimizi anlatmaya çaltk. Derdimizi kimseyle münakaa etmek kavga etmek deil, derdimiz hakikaten bu buhrandan nasl kurtulacamz anlatmak ve özellikle Türkiyemizde insanlarmzn desteini alarak düüncelerimizi ve fikirlerimizi tatbik etmek. Biz ülkemizdeki her türlü görü ve fikirlerle bir araya gelmeyi baardk. ster sol ister sa ister milliyetçi olsun fark etmez dedi.

ARABAYI ATIN ÖNÜNE BALIYORUZ

Yol, köprü, tünel, havaliman ve hzl trene kar olmadklarnn altn çizen Karamollaolu, Bu saydklarmzn hepsi lazm. Ama bunlardan önce bunlarn ücretini çkartacak fabrikalar kurabilirdik. Biz arabay atn önüne balyoruz. Araba atn arkasna balanr. Eer önce üretime yatrm yaplm olsayd bugün isizlik olmazd. Vatandamz zenginleirdi. Darya bamllktan kurtulmu olurduk. Mevcut politikalarla bunu baarmak mümkün deil diye konutu.

ADALETL OLMAK ZORUNDAYIZ

Eer Türkiyenin problemlerini çözmek isterseniz ii ehline verin diyen Karamollaolu, Siz ii ehline verin. Onlar o ii düzgün yaparsa müspet fatura hem yöneticiye kesilir. Adaletli olmak zorundayz. E, akraba diye atama yapmayacaz. Ehil olan kimse ona görev vermek zorundayz. Hakimlerimize de sesleniyorum; siz adaletli olmak zorundasnz. Sizin korkma lüksünüz yok. Kimseyi dinlemeden doru olan yapn. Allah rzas için talimatla hüküm ve karar vermeyin. Verirseniz bunun hesab size sorulur dedi.

Ana Sayfaya Git