Karamollaoğlu: Sonuna kadar yanındayız

Genel Başkan Temel Karamollaoğlu: "(ABD'nin iki bakana yaptırım kararı) Böyle bir konuda elbette hükümetin yanında oluruz. Sonuna kadar da yanındayız ama hiçbir taviz verilmemeli"

Haberler 05.08.2018 - 11:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Saadet Partisi Genel Bakan Temel Karamollaolu, Rahip Brunson olay ve ABDnin çileri Bakan Süleyman Soylu ile Adalet Bakan Abdulhamit Güle yaptrm kararna ilikin, Böyle bir konuda elbette hükümetin yannda oluruz. Sonuna kadar da yanndayz ama hiçbir taviz verilmemeli. dedi.

Karamollaolu, Türkiye Barolar Birlii Litai Konukevinde düzenlenen partisinin il bakanlar ve il müfettileri toplantsnda yapt konumada, hükümetin ekonomi ve d politikasn eletirdi.

DELLLER ORTAYA KONULMALI

Rahip Brunson olayna deinen Karamollaolu, unlar kaydetti:

Hükümetin sonuna kadar arkasndayz. Bu adam Türkiyede yarglanmal ama effaf bir tarzda yarglanlamal. Deliller ortaya konmal. Mahkum ediliyorsa edilmeli, edilmiyorsa, bilmediimiz bir eyler varsa veya hükümet bunu srf Amerikaya kar bir politik araç gibi kullanyorsa onu bilmem. Ama genel kanaat Türkiyedeki kalkma hareketinin-hani bunlarn imamlar var, onlardan bir tanesi ortalkta Adil Öksüz- herhalde tepesinde bulunan bu Brunson denilen adamd. Biz böyle bir konuda elbette hükümetin yannda oluruz. Sonuna kadar da yanndayz ama hiçbir taviz verilmemeli. çünkü tavizlerin etkisi olmaz, dünya yeniden yaplanyor.

Karamollaolu, Türkiyenin en önemli meselesinin kutuplama olduunu savundu.

Ana Sayfaya Git