Karamollaoğlu: Hükümetin Akdeniz'deki kararlılığını destekliyoruz

Karamollaoğlu, Türkiye'nin denizlerinde kendi gemileriyle arama ve sondaj yapmasına ve Karadeniz'de doğal gaz rezervi bulmasına sevindiklerini ifade etti.

Haberler 03.09.2020 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Saadet Partisi Genel Bakan Temel Karamollaolu, hükümetin Akdenizdeki kararl duruunu desteklediklerini söyledi.

Karamollaolu, internetten online düzenledii basn toplantsnda, Türkiyenin denizlerinde kendi gemileriyle arama ve sondaj yapmasna ve Karadenizde doal gaz rezervi bulmasna sevindiklerini belirtti. Türkiyenin ekonomisindeki problemlerin bulunan doal gazla çözülemeyeceini ifade eden Karamollaolu, O gazla isizlii önleyemezsiniz. O gazla milletin daha fazla para kazanmasna imkan vermezsiniz. diye konutu.

Ekonomide düen ihracat, artan iç ve d borç, d ticaret aç ve isizlik gibi rakamlarn önemli sorunlar olduuna iaret eden Karamollaolu, Alt sene sonra doal gazdan elde edeceimiz fayda gelene kadar bu milletin iflah kesilecek. deerlendirmesinde bulundu.

Dou Akdenizdeki gelimelere de deinen Karamollaolu, Hükümetin Akdenizdeki kararlln destekliyoruz. Haklarmzdan kesinlikle taviz vermeyiz. Attmz meru admlardan geri adm atmayz. Bu noktada iktidar da kar desteklemek zorundayz. dedi.

Karamollaolu, öretmen maalarnn yetersizliine ilikin ise bu konuda iyiletirmeler yaplmas ve öretmen saysnn artrlmas gerektiini vurgulad.

ktidarn eitimde sözler verdiini belirten Karamollaolu, Eitim denince kafanzda iki ey vard, bina yapacaz, akll tahta koyacaz ve tablet datacaz. Bunlarn hepsini yaptnz ama eitimde bir ilerleme salanmad. Bunlar araç gereç. Müfredat, öretmen kadrosu, kadronun nitelii, vasf... Bunlarn hiçbirine önem vermediniz. Sadece imam hatip okullarnn adedini artrarak manevi eitime önem veriyoruz kanaatini oluturamazsnz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git