Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

SAADET Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Haberler 05.01.2018 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Karamollaolunun Genel Merkez önünde CHP Genel Bakan Yardmcs Bülent Tezcan karlad. Karamollaolu daha sonra CHP lideri Kemal Klçdarolu ile yaklak 1 saat süren görüme yapt. Görüme sonras her iki lider basn mensuplarna açklamalarda bulundu. SP Genel Bakan Temel Karamollaolu konutu.

CHPYE ZYARET

Karamollaolu, dün düzenlikleri basn toplantsnda hazrladklar uyum yasalar tekliflerini kamuoyu ile paylatklarn hatrlatarak, Bugün de CHPye bunu takdim etmek için buraya geldik. Bu bizim için bir görev. Sayn Genel Bakan Klçdarolu, daha önce bizi ziyaret etmiti. Bu da iade-i ziyaret oldu. Ksa da olsa hazrlma olduumuz uyum yasalar hakknda bilgi verdik. Bize göstermi olduu misafirperverlikten dolay teekkür ediyorum dedi.

UYUM YASALARI

CHP Genel Bakan Klçdarolu ise, Genel Bakan Temel Karamollaolu ve arkadalarnn uyum yasalar hakknda düüncelerini aktararak yaptklar çalmalar kendilerine verdiini anlatrken, öyle dedi:

Türkiyenin sorunlarn görüme imkanmz oldu. Bu tür ziyaretler demokrasimizin kalitesi açsndan, karlkl aktarlmas açsndan deerli görüyoruz. Biz aktarm olduklar bilgileri büyük bir dikkatle inceleyip, kendilerine aktaracaz.

ki lider açklamann ardndan basn mensuplarndan soru almayacaklarn belirtti. Klçdarolu, Karamollaolunu parti çkna kadar uurlad.

Ana Sayfaya Git