Karamollaoğlu'ndan 'Cumhur İttifakı' açıklaması: Ne evet ne hayır demeyiz

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Cumhur İttifakı'na katılacağına yönelik eleştirilere yanıt verdi.

Haberler 01.11.2021 - 00:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Saadet Partisi Genel Bakan Temel Karamollaolu, partisinin Cumhur ittifakna katlacana yönelik iddialarn gerçei yanstmadn belirterek, Biz ittifaklarn seçim karar alndktan sonra kurulmasnn doru olduuna inanyoruz. Öyle bir kanaat oluturuyorsa yanl bir kanaat olumu dedi.

NE EVET, NE HAYIR DEMEYZ!

Partisinin Eskiehir l Kongresine katlan Saadet Partisi Genel Bakan Temel Karamollaolu, Cumhur ttifakna katlacaklar yönündeki iddialara ilikin açklama yapt. Bu zorlamalardan dolay bu neticeyi herkes çkarmaya gidiyor. Seçim karar alndktan sonra biz kendi kararmz belirtiriz diyen Karamollaolu, Ne evet ne hayr demeyiz. Bizim de kendi çalmalarmz var ifadelerini kulland.

Karamollaolunun açklamas öyle oldu: Biz ilkeli bir siyaset yapmay iar edinen bir siyasi partiyiz. Elbette bizim kendi prensiplerimiz var. Bugünkü haliyle bakanlk sistemini doru bulmuyoruz. Bunun deimesi gerektiine inanyoruz. Türkiyede bugünkü artlarda bu sistemin mutlaka deitirilmesine ihtiyaç olduu kanaatini de tayoruz. Ondan dolay herkes kendine göre yorumlar yapabiliyor. O önemli deil elbet.

Ana Sayfaya Git