Kaya, Sınırdaki Askerlerle!

Aile Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gaziantep'in Karkamış ilçesindeki Soylu Sınır Karakolu'nda görev yapan askerlerle yemek yedi.

Haberler 22.09.2017 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaya, beraberindeki Vali Ali Yerlikaya, Gaziantep Büyükehir Belediye Bakan Fatma ahin ve baz milletvekilleriyle Ouzeli ilçesindeki Engelsiz Yaam Merkezini ziyaret etti.

çocuk ve gençlerle sohbet eden Kaya, onlara hediyeler sundu.

Daha sonra beraberindekilerle Karkam ilçe hudutlar içinde yer alan Suriye snrndaki Soylu Snr Karakoluna geçerek askerlerle yemek yiyen Bakan Kaya, burada yapt konumada, snrlarda vatan koruyan, ehirlerde, dalarda terörle amansz bir mücadele veren kahraman asker ve polislerin Türkiye Cumhuriyetinin bu topraklardaki ebedi varlnn teminat olduunu söyledi.

SINIRDAK ASKERLERLE

Kaya, Türkiyenin 80 milyon vatandann her birinin bu vatana hizmet etmeyi eref bildiini vurgulayarak, u ifadeleri kulland:

ehit ve gazilerimizin brakt bu kutlu mirasa, sahip çkmaya hep birlikte devam edeceiz. Bu onurlu mücadelede annelerimiz, babalarmz, 80 milyonluk Türkiye, her zaman dualaryla sizlerin yanndadr. Bu millet, dümana göz açtrmayan siz kahraman Mehmetçiklerimize her zaman minnettardr. Burada görev yapan her bir Mehmetçiimiz, snrlarmz koruyan hudut kartallarmzsnz adeta. Sizlerin vatan nöbetinde göstermi olduunuz üstün cesaret ve ortaya koyduunuz kahramanlk takdire ayan. Dosta güven, dümana korku salyorsunuz. Devletimiz sizler sayesinde tüm terör örgütleriyle amansz bir ekilde azim ve kararllkla mücadelesini sürdürüyor. Sizlerin ehit ve gazilerimizden devraldnz kutsal emaneti, laykyla yerine getireceinizden eminiz. Bata Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadalar olmak üzere tüm ehitlerimizi, rahmetle, minnetle yad ediyorum. Vatan için mücadele eden kahraman Türk ordusunun kahraman mensuplarn saygyla sevgiyle selamlyorum.

Ana Sayfaya Git