Kılıçdaroğlu: halkımız ve bizim için başka seçenek kalmamıştır

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son 7 yılda kiracı sayısının yüzde 25 civarında arttığını ve kira ücretlerinin “korkunç seviyede” olduğunu belirtip; “Kira meselesi ancak, iktidar değişimiyle birlikte ekonomik toparlanma üzerinden dengelenebileceği için, bu süreçte diğer hane masrafları ile ilgili çetin bir mücadele vermemiz gerekecek. Halkımız ve bizim için başka bir seçenek kalmamıştır” dedi.

Haberler 04.09.2021 - 00:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, son 7 ylda kirac saysnn yüzde 25 civarnda arttn ve kira ücretlerinin korkunç seviyede olduunu belirtip; Kira meselesi ancak, iktidar deiimiyle birlikte ekonomik toparlanma üzerinden dengelenebilecei için, bu süreçte dier hane masraflar ile ilgili çetin bir mücadele vermemiz gerekecek. Halkmz ve bizim için baka bir seçenek kalmamtr dedi.

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, sosyal medya hesabndan kira ücretlerindeki art ile ilgili açklama yapt. Klçdarolunun mesaj öyle: Ülkemizde son 7 ylda kiraclarn says yüzde 25 civarnda artt. Kira ücretleri korkunç seviyede. Ev sahibi olma hayali kalmayan çileke insanmz artk kiralk ev tutamayacak duruma getirildi. Kira m ödesin, elektrik-doalgaz m, çocuunun okul masrafn m? Kira meselesi ancak, iktidar deiimiyle birlikte ekonomik toparlanma üzerinden dengelenebilecei için, bu süreçte dier hane masraflar ile ilgili çetin bir mücadele vermemiz gerekecek. Halkmz ve bizim için baka bir seçenek kalmamtr.

Ana Sayfaya Git